Inspiration til ferien

Camping er mange ting. Her kan du finde inspiration til din næste campingferie i Danmark.

Du kan vælge mellem ca. 200 forskellige campingpladser rundt om i hele landet. På den måde kan du altid finde lige netop den campingplads, der lever op til dine feriedrømme.

Men lad os starte med drømmene.  Ferie handler for mange om at have tid til at trække stikket fra hverdagen, og gøre noget andet end det de plejer. Slappe af. Nyde livet. Nyde hinanden eller have tid til de ting, der virkelig betyder noget. Men der er forskel på, hvordan vi slapper af. Hvad vi forestiller os, når vi skal nyde livet. Hvad, der virkelig betyder noget for lige netop dig.

God fornøjelse og god campingferie

Camping i efterårsferien

På udkig efter et sted, hvor I kan tanke op på nærvær og familietid i efterårsferien? Bliv inspireret til camping i efterårsferien med børn, og til aktiviteter i efterårsferien.

Det er hurtigt og nemt at leje camping

Det behøver hverken at være omstændigt eller dyrt at tage på camping. På DK-CAMPs mange campingpladser kan du hurtigt og enkelt leje en hytte, og køre lige til døren.

Du behøver altså ikke eje en campingvogn og en masse campingudstyr for at tage på camping. Lej i stedet en hytte, der allerede står klar på campingpladsen, så I hurtigt kan komme afsted og nyde efteråret, hinanden og den friske luft. 

Se mere om hytteferie i efteråret

 

Hvilken form for ferie er du til?

Er du til aktiv ferie med mulighed for fysisk udfoldelse? Er du til ren afslapning og luksus? Eller foretrækker du at gemme hverdagens magelighed væk og komme helt ned på jorden med græs under fødderne og fuglefløjt som vækkeur?

Er du grøn eller garvet campist? Er du til eje eller leje? Vogn, hytte eller telt?

Spørgsmålene er mange og mulighederne ligeså. Men for at gøre det enkelt for dig, har vi samlet nogle forslag til, hvordan du kan holde campingferie i Danmark og finde lige netop den form for ferie, du trænger til, og som passer til de behov og forudsætninger, du har.

Nyder kaffen på en campingplads

Træk vejret med en miniferie

Alle kan få brug for en pause fra hverdagen. Træk vejret med en miniferie eller et weekendophold i det fri på camping.

Hvilken type campingplads er du til?