Inspiration til ferien

Camping er mange ting. Her kan du finde inspiration til din næste campingferie i Danmark.

Du kan vælge mellem +200 forskellige campingpladser rundt om i hele landet. På den måde kan du altid finde lige netop den campingplads, der lever op til dine feriedrømme.

Men lad os starte med drømmene.  Ferie handler for mange om at have tid til at trække stikket fra hverdagen, og gøre noget andet end det de plejer. Slappe af. Nyde livet. Nyde hinanden eller have tid til de ting, der virkelig betyder noget. Men der er forskel på, hvordan vi slapper af. Hvad vi forestiller os, når vi skal nyde livet. Hvad, der virkelig betyder noget for lige netop dig.

God fornøjelse og god campingferie

Camping på alle årstider

Ungt par på cyketur i Danmark

Camping kan være en billig ferie

Er du på udkig efter en billig ferie? Så tag et kig på de budgetvenlige muligheder for campingferie i Danmark.

Her finder du både gode priser på overnatningsmuligheder, skønne faciliteter til madlavning og gratis underholdning rundt på campingpladserne. 

Hvilken type badeferie er du til?

Familie går tur i naturen omkring campingpladsen

Børnevenlig camping

Kom ind til kernen af, hvad familieferie handler om med en ferie på camping i Danmark. Find inspiration til, hvordan I sammen kan planlægge den bedste ferie.

Ægtepar på autocampertur

Få rabat med Ældre Sagen på camping

Få op til 20% seniorrabat på udvalgte DK-CAMP campingpladser. Som medlem af Ældre Sagen, kan du opleve de danske campingpladser til en attraktiv pris. Find listen over campingpladserne her.

Hvilken ferieform foretrækker du?

Er du til aktiv ferie med mulighed for fysisk udfoldelse? Er du til ren afslapning og luksus? Eller foretrækker du at gemme hverdagens magelighed væk og komme helt ned på jorden med græs under fødderne og fuglefløjt som vækkeur?

Er du grøn eller garvet campist? Er du til eje eller leje? Vogn, hytte eller telt?

Spørgsmålene er mange og mulighederne ligeså. Men for at gøre det enkelt for dig, har vi samlet nogle forslag til, hvordan du kan holde campingferie i Danmark og finde lige netop den form for ferie, du trænger til, og som passer til de behov og forudsætninger, du har.

Et par gør klar til at tage på kanotur fra en campingplads

Aktiv ferie

Få inspiration til, hvordan du kan planlægge en ferie på camping med mulighed for at få pulsen op med forskellige outdoor-aktiviteter.

En dreng skære agurk til maden på campingferien

Mad på camping

Når du siger camping, siger du også hygge med lækker mad. 

Rister skumfiduser på teltferie

Tilmeld dig DK-CAMPs nyhedsbrev

Drømmer du om dejlige campingoplevelser i Danmark?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage tips, inspiration og gode tilbud. Du får også adgang til eksklusive konkurrencer om campingophold.