Inspiration til ferien

Camping er mange ting! Find inspiration til din næste campingferie i Danmark.

Med mere end 200 forskellige campingpladser rundt om i hele landet, er det altid muligt at finde lige netop den campingplads, der lever op til dine feriedrømme.

Men lad os starte med drømmene.  For ferie handler for mange om at have tid til at trække stikket fra hverdagen og gøre noget andet end plejer. Slappe af. Nyde livet. Nyde hinanden. Eller have tid til de ting, der virkelig betyder noget. Men der er forskel på, hvordan vi slapper af. Hvad vi forestiller os, når vi skal nyde livet. Og hvad, der virkelig betyder noget for lige netop dig.

God fornøjelse og god campingferie

Efterårsferie på camping

Tag forskud på hyggen og planlæg allerede nu, hvor din campingferie i efterårsferien skal gå til. 

Efterårsferien er lig med frihed. Frihed til at gøre lige præcis det, der gør dig glad. Og hvad er mere nærliggende end at tilbringe fridagene på camping med familie eller venner. Her kommer du helt tæt på den smukke, falmende natur, har tid til gåture i skoven - og en god anledning til at hygge med varm kakao i campingvognen eller i en af de mange hytter og ferieboliger.

Træk vejret med en miniferie

Alle kan få brug for en pause fra hverdagen. Træk vejret med en miniferie eller et weekendophold i det fri på camping.

Nyd en pause fra hverdagen

15 OPLEVELSER I EFTERÅRSFERIEN

Efterårsferien er lige om hjørnet, men hvad skal du og børnene lave i efterårsferien?

Ravsafari, en tur med veteranjernbane, Puzzle walk i kødbyen i København eller Bunker skattejagt. Mulighederne er mange! 
Vi har i samarbejde med GoTour samlet 15 sjove og lærerige bud på oplevelser fra hele landet til en familievenlig efterårsferie 2021. 

Planlæg ferien allerede nu og lad hyggen begynde

Hygge på ferien

God mad, sjove og kreative lege, oplevelser osv. Camping handler om at hygge sig med at lave de ting, du godt kan lide. Find inspiration til, hvad du kan hygge dig med, når du er på camping.

Hvilken form for ferie er du til?

Er du til aktiv ferie med mulighed for fysisk udfoldelse? Er du til ren afslapning og luksus? Eller foretrækker du at gemme hverdagens magelighed væk og komme helt ned på jorden med græs under fødderne og fuglefløjt som vækkeur?

Er du grøn eller garvet campist? Er du til eje eller leje? Vogn, hytte eller telt?

Spørgsmålene er mange og mulighederne ligeså. Men for at gøre det enkelt for dig, har vi samlet nogle forslag til, hvordan du kan holde campingferie i Danmark og finde lige netop den form for ferie, du trænger til, og som passer til de behov og forudsætninger, du har.

Hvad er ferie for dig?

Hvilken type campingplads er du til?

Grøn ferie

Hold ferie med god, grøn samvittighed. Få tips til, hvordan du kan holde en bæredygtig ferie på camping i Danmark.

Bedsteforældrecamping

Er du så heldig at have dine børnebørn i ferien, mens forældrene arbejder? Så tag dem på camping, hvor rammerne indbyder til kvalitetstid.

Ny på camping

Er du grøn ud i campinglivets glæder? Få tips og tricks til din campingtur. Find svar på dine spørgsmål, og lad dig inspirere af andre, der har kastet sig ud i campinglivet for første gang.

Er du til eje eller leje?

Vintercamping

Hver årstid sin charme. Pak dig ind i huer og handsker, og oplev Danmark tæt på i vintermånederne.
Bliv blæst igennem og nyd, hvordan varmen kan brede sig, når man putter sig om aftenen i en dejlig lun campingvogn eller hytte.

Find inspiration til et ophold på camping i vintermånederne og se, hvilke pladser, der har åbent. 

Planlæg ferien med unikke oplevelser

Guidede sejlture langs de danske kyster, besøg på bryghuse og destillerier eller hvad med en trækketur på islandske heste?

Noget af det, der gør ferien helt speciel, er de oplevelser, der skiller sig ud og bliver til ferieminder. I samarbejde med GoTour har vi gjort det let for dig at finde, planlægge og booke en række unikke og anderledes ferieoplevelser, der hvor du skal hen.

Gå på opdagelse i de udvalgte oplevelser og planlæg en ferie, du aldrig glemmer.

Campingstafetten

Hver uge sender vi Campingstafetten på kryds og tværs gennem landet.  Få et indblik i hverdagslivet på en campingplads, mød ildsjælene bag de enkelte pladser og hør om de tanker, drømme og projekter, de forskellige værter på DK-CAMPs pladser pusler med for at kunne skabe dejlige ferieoplevelser for alle jer, der er lige så tosset med camping som os.