Sommerferie i Danmark

Sommerferie på camping er den ultimative følelse af frihed og god tid til at nyde livet og dem, du holder af.

Sommer i Danmark er lyse nætter, endeløse dage og sand mellem tæerne. Solmodne bær, store is og sprøde lækkerier fra grillen. 

Sommerferien er oplagt til at nyde og opleve dejlige Danmark. Til at udforske nye egne af landet, eller til at genbesøge favoritterne. Danmark er skøn – især om sommeren.

Gå på opdagelse her på siden, hvor du kan finde masser af inspiration til dejlige områder, oplevelser og overnatningsmuligheder til en uforglemmelig sommerferie i Danmark.

Børn leger på mooncars på camping
Sommer, græs og sandaler
jordbær og koldskål på camping
Nyd sommeren på camping i Danmark

Find campingpladsen til din sommerferie

Vælg mellem +200 selvstændige campingpladser i hele Danmark

DK-CAMP er Danmarks største camping bookingportal og det helt rigtige sted at starte, når du skal på sommerferie i Danmark.

Her får du også et godt overblik over mere end 200 campingpladsers beliggenhed, faciliteter og overnatningsmuligheder, så du nemt kan finde dem, der matcher dine sommerferiedrømme.

Nedenfor kan du finde en oversigt over de forskellige campingpladser i de enkelte landsdele.

På camping bor du midt i naturen

De fleste campingpladser ligger naturskønt og tæt på vandet, stranden, skoven eller anden skøn natur. Her er der højt til himlen og let adgang til naturen, hvor du kan nyde din sommerferie i Danmark i fulde drag – uanset om du er til vandsport, vandreture, seværdigheder eller smukke solnedgange.

Danmark et lille land, fuld af store oplevelser.
Børn kigger på DK-CAMPs kort over campingpladser i Danmark

Oplev Danmark

Gå på opdagelse i Danmark, og find frem til lige netop det sted i landet, der skal danne rammen om din næste campingferie. God fornøjelse.