Camping i efterårsferien

På udkig efter et sted, hvor I kan tanke op på nærvær og familietid i efterårsferien? Bliv inspireret til camping i efterårsferien med børn, og til aktiviteter i efterårsferien.

Camping er de perfekte rammer til en efterårspause fra hverdagen. Her er det helt naturligt at rykke tættere sammen og komme ned i gear. Pligterne bliver derhjemme og det betyder, at hele familien automatisk får mere tid til hinanden og til fælles oplevelser på og omkring campingpladsen. Derfor er der mange, som forbinder camping med frihed. Frihed til at gøre lige præcis det, der gør jer glade og lader jeres batterier op til vinterhalvåret.

Oplev naturen i efteråret

Camping i efterårsferien bringer jer desuden tæt på naturens nogle af naturens smukkeste øjeblikke: Sort sol og svanetræk. Hjortebrøl og løvfald. Mange af campingpladserne ligger tæt på Danmarks smukke natur, og er derfor et oplagt udgangspunkt til til f.eks. gåture i skoven, hvor bladene skifter farve og svampene kigger frem. Og til gåture langs vandet, hvor sten, skaller eller bølger kan flytte fokus hen på naturen og det nære. Når I rigtig er blevet blæst igennem, er det naturligt at rykke tæt sammen senere, når mørket falder på, og hygge med varm kakao og brætspil i f.eks. campingvognen eller campinghytten. På camping er det nemt at fylde dagene ud med gode oplevelser og ferieminder, der ikke koster en bondegård, samtidig med, at I får koblet af.

Find campingpladser, der har åbent i efterårsferien

familie er taget på efterårsferie på camping
Far og dreng ved vandet i efteråret
Havtorn i efteråret
Kom ned i gear i efterårsferien

Nyd den danske natur tæt på

Mange af DK-CAMPs +200 campingpladser ligger smukt placeret i den danske natur med enten strand, skov, sø eller anden storslået natur inden for kort afstand.

Så når morgenmaden er nydt i enten forteltet eller hytten, er der rig mulighed for at opleve de mange smukke skatte, som den danske natur gemmer på.

Danmark er fuld af oplevelser og kontraster. Lige fra de brede vidder i det nordjyske, til marsklandet i syd, over de sydfynske alper og de hyggelige nordsjællandske kyststrækninger m.m. Mulighederne er mange. Og forskelligheden er slående og imponerende på alle årstider.

Find campingpladser, der har åbent i efterårsferien

Se alle resultater

Det er hurtigt og nemt at leje camping

Det behøver hverken at være omstændigt eller dyrt at tage på camping. På DK-CAMPs mange campingpladser kan du hurtigt og enkelt leje en hytte eller en campingvogn, og køre lige til døren.

Du behøver altså ikke eje en campingvogn og en masse campingudstyr for at tage på camping. Lej i stedet en hytte eller campingvogn, der allerede står klar på campingpladsen, så I hurtigt kan komme afsted og nyde efteråret, hinanden og den friske luft. 

Se mere om hytteferie i efteråret

 

Inspiration til oplevelser og hygge i efterårsferien

Efterårsferien er den perfekte anledning til fælles aktiviteter, hygge og oplevelser for hele familien. Derfor har vi har samlet inspiration til aktiviteter i efterårsferien. Find både inspiration til gode og unikke oplevelser rundt om i hele Danmark, og lad dig samtidig inspirere til hyggelige familieaktiviteter, når I kommer hjem på campingpladsen efter en dag fuld af oplevelser. 

I efterårsferien er der også et væld af aktiviteter, både på campingpladserne og i lokalområdet. Nogle campingpladser har snobrødsbagning, mens andre har stenmaling og græskarudskæring. Derudover er det selvfølgelig muligt at gøre brug af campingpladsernes faciliteter, som spænder vidt og bredt fra legepladser og minigolf til mooncars og klappedyr samt indendørs pools og legeland.

Lad efterårshyggen begynde.

Her kan du bl.a. finde aktiviteter i efterårsferien

Se alle resultater

Efterårsbingo på camping

Få fuld plade med DK-CAMPs efterårsbingo. Print vores bingoplade ud og lad børnene sætte krydser hver gang, I har lavet en af de 9 aktiviteter. Når pladen er fuld, kan I evt. fejre det med noget lækkert eller en særlig oplevelse.

 

Hent og print din efterårs bingoplade

Find inspiration til efterårshygge