Leverandør til over 200 campingpladser

Få en samhandelsaftale, der giver lettere adgang til campingpladserne

DK-CAMP er absolut markedsleder indenfor campingbranchen med mere end 200 campingpladser som medlemmer. Derfor er det attraktivt for leverandører til campingpladser at indgå en samhandelsaftale med DK-CAMP.

Med en samhandelsaftale med os bliver din virksomhed markedsført overfor godt 200 campingpladser.

Her på siden finder du informationer om, hvad du får ud af en samhandelsaftale med DK-CAMP – og de krav vi stiller til dig som leverandør.

Skal du have en annonce med året ONLINE forårsmagasin?

Vi udgiver igen i år et online forårsmagasin - Book din annonce inden d. 8 februar. 

Forårsmagasinet kommer ud til alle +200 DK-CAMPs campingpladser ca. d. 1 marts.

Mere viden?

Vil du vide mere om DK-CAMPS samarbejde med leverandører og evt. om dine muligheder for en samhandelsaftale, kan du kontakte Hans Jakobsen, DK-CAMP på 75 71 29 60, hans@dk-camp.dk 

DK-CAMPs leverandørkoncept

Standardkontrakt (skabelon) for samhandelsaftale

Årlig leverandørmesse

DK-CAMP holder hvert år en leverandørmesse i november måned - Senest afholdt d. 21. november 2023 i DGI-Huset i Vejle

Messen giver leverandører til de danske campingpladser en fantastisk mulighed for at komme i dialog med mange af foreningens mere end 200 lejrchefer. På messen får I mulighed for at præsentere jeres produkter samt gøde jorden for nye aftaler med campingpladserne. Foruden foreningens egne godt 200 campingpladser inviteres samtlige danske campingpladser til at besøge messen.

Leverandører uden samhandelsaftale har også mulighed for deltage som udstiller på messen. Få flere informationer hos Hans Jakobsen på 21 17 24 42 eller hans@dk-camp.dk, hvis du er interesseret i at høre om mulighederne for at udstille på messen.