Camping kan være en billig ferie

Er du på udkig efter en billig ferie? Så tag et kig på de budgetvenlige muligheder for campingferie i Danmark.

Den billigste campingferie får du, hvis du medbringer eget telt eller egen campingvogn og blot lejer en standplads: Altså et græsstykke, hvor du kan sætte dit eget udstyr op.

Alternativt er der også mulighed for at leje hytter, værelser, lejligheder, mobilhomes mv. på de dejlige danske campingpladser. Her er især gode priser og muligheder for en billig ferie uden for højsæsonen, og så er der som regel en masse gratis eller billige faciliteter og aktiviteter på campingpladsen, som du kan benytte i løbet af ferien.

Hvad koster det at holde campingferie i Danmark?

Priserne svinger afhængig af overnatningsform og sæson samt hvilken campingplads, du vælger. Her på Danmarks største camping bookingportal får du hurtigt et overblik over priserne på en række af campingpladserne.

Vælg en periode på vores søg og book-side for at se priserne for camping i Danmark og sorter evt. resultaterne på pris

Find campingpladsen til din ferie her

Gode faciliteter og muligheder for at tilberede mad

Når du booker ferie på en campingplads, har du adgang til en række faciliteter, som gør ferien mere bekvem og komfortabel. På campingpladserne har du blandt andet adgang til toilet, bad og fælleskøkken, hvor du selv kan tilberede mad.

Når du selv tilbereder maden, enten i fælleskøkkenet eller på campingpladsens grill- eller bålplads, kan du spare mange penge på madbudgettet og derved opnå en billig ferie. Både madlavning og opvask er en hyggelig aktivitet at samle hele familien om, når du er på campingferie.

Gratis underholdning på campingpladsen

Vil du gerne holde en billig ferie i Danmark, giver det god mening også at tænke på at begrænse budgettet til underholdning.

På de danske campingpladser finder du som regel en række faciliteter og aktiviteter med gratis adgang. F.eks.:

  • Legeplads
  • Hoppepude
  • Trampolin
  • Klappedyr

Mange af campingpladserne ligger også tæt på vandet og stranden, hvor en hjemmelavet krabbe- eller fiskestang og medbragte fiskenet, spande, skovle og naturligvis badetøj kan bringe timevis af gratis underholdning for familiens yngste.

Holder I ferie i højsæsonen, tilbyder nogle danske campingpladser også gratis eller billige aktiviteter. F.eks.

  • Stenmaling
  • Snobrød
  • Pandekager over bål
  • Træværksted
  • Fodboldkonkurrence
  • Konkurrence i krabbefangst

En anden økonomisk bonus ved at holde ferie i Danmark er, at rejsetiden forkortes og du derved både sparer tid og penge på transporten.

Book din campingferie her

Ægtepar på autocampertur

Få rabat med Ældre Sagen på camping

Få op til 20% seniorrabat på udvalgte DK-CAMP campingpladser. Som medlem af Ældre Sagen, kan du opleve de danske campingpladser til en attraktiv pris. Find listen over campingpladserne her.

Fødder stikker ud af teltet

Gratis oplevelser i Danmark

Planlægger du en billig ferie i Danmark, er det oplagt at besøge de gratis attraktioner undervejs og i nærheden af din destination.

Derfor har vi samlet en række gratis oplevelser i Danmark, så du nemt kan få overblikket.

 

Sjov med Campus

Masser af sjove lege og aktiviteter til børnene, både til turen i bilen og mens i nyder ferien på camping - prøv Campus' bil bingo eller lav campus' lækre grillspyd, kun fantasien sætter grænser.

Se alle aktiviteterne her