Juletur på camping

Træk stikket midt i juleræset og nyd nogle dage i det fri på camping.

En morgentur i frostvejr i smuk natur. En smuttur til den nærmeste by med juleshopping, besøg på museer eller tid til en varm kop kakao. Alt sammen efterfulgt af hyggetid i en skøn hytte eller i egen vogn, mens mørket falder på.

Se, det er efter vores mening opskriften på en skøn weekend midt i den hyggelige juletid. Find oversigten over de campingpladser, der har åbent i vintermånederne. Find campingpladser med hyggelige hytter, du kan leje. Og find inspiration, så du kan planlægge en juletur på camping.

sne
café
Mærk julehyggen
kaffe

Nyd den danske natur og de hyggelige julebyer

Mange af DK-CAMPs campingpladser ligger smukt placeret i den danske natur med enten strand, skov, sø eller anden storslået natur inden for kort afstand. Samtidig er mange campingpladser også placeret i nærheden af Danmarks mange hyggelige byer, som i december er pyntet op til jul.

Så når morgenmanden er nydt, er der rig mulighed for at tage ud og opleve både byliv og natur.

Danmark er fuld af oplevelser og kontraster, så mulighederne er mange. Og forskelligheden er slående og imponerende.

Hvor skal turen gå til?

Gå på opdagelse i Danmarks mange egne, og find frem til lige netop det sted i landet, der skal danne rammen om din miniferie i foråret.

God tur.

Find campingpladser, der holder åbent i vintermånederne

Se alle resultater

Drømmer du om at nyde julesmutturen i en hyggelig hytte omgivet af smuk natur? Find en oversigt over de campingpladser, der udlejer hytter i vintermånederne, og glæd dig til at nyde nogle dages ferie og frihed.