Romantisk ferie for par

Nyd en ferie væk fra hverdagen med tid til at pleje parforholdet og til at nyde livet sammen. 

I en travl hverdag med arbejde, to do-lister og måske også børn, der skal have madpakker med, kan det være svært at finde tid og overskud til at pleje parforholdet. Men nogle gange er det godt at trække stikket sammen. Tage væk hjemmefra. Lægge mobilen på hylden og nyde nogle dage, hvor der er tid til at holde i hånd. Tid til at tale sammen om andet end logistik og madplaner. Tid til at bare at være to.

kram
udsigt
stokrose
Bare os to

Skru op og ned for romantikken efter smag

Der findes mange muligheder for at nyde nogle dage sammen på tomandshånd, og I kan skrue op og ned for romantikken efter smag. Overrask f.eks. kæresten med en luksustur i et glampingtelt med kig til stjernerne og fuglesang eller i en hyggelig hytte. Eller find en helt unik form for ferie – så I sammen får en ferie, I aldrig glemmer.

På DK-CAMPs mere end 200 campingpladser i hele Danmark kan I finde en lange række forskellige former for camping – det er op til jer at finde den form for ferie, der passer til jer.

Ren afslapning eller fart over feltet

Med en miniferie på camping er der rig mulighed for at finde en ferie med fokus på nærvær, oplevelser og tid til at nyde livet sammen. Uanset, om I er til ren afslapning eller hellere vil have fart over feltet, kan I finde en ferie, der passer lige præcis til jeres ønsker og behov.

Der er noget over det at gå og bevæge sig eller at opleve sammen, som kan sætte gang i helt særlige samtaler. Få inspiration til, hvordan I sammen kan opleve Danmark – uanset om I er til vandre- eller cykelture i den smukke danske natur – eller om I hellere vil opleve nogle af Danmarks mange hyggelige byer og store seværdigheder sammen.

Oplev sammen

Få gode oplevelser sammen

Planlæg ferien med unikke oplevelser

Guidede sejlture langs de danske kyster, besøg på bryghuse og destillerier eller hvad med en trækketur på islandske heste?

Noget af det, der gør ferien helt speciel, er de oplevelser, der skiller sig ud og bliver til ferieminder. I samarbejde med GoTour har vi gjort det let for dig at finde, planlægge og booke en række unikke og anderledes ferieoplevelser.

Gå på opdagelse i de udvalgte oplevelser og planlæg en ferie for to, du aldrig glemmer.

Find campingpladser der, hvor I gerne vil hen