Unik og anderledes overnatning

Få en ferie lidt ud over det sædvanlige og overnat på måder, som du ellers kun kan drømme om.

Tilbring natten i de skønne fjordbobler, kom helt tæt på vandet og overnat på en husbåd, eller oplev shelters i luksusudgaven.

Camping er mange ting, og der findes en lang række unikke og anderledes overnatningsmuligheder rundt om på DK-CAMPs campingpladser i Danmark – lige fra de komfortable og luksuriøse til de mere primitive helt tæt på naturen.

Gå på opdagelse i listen nedenfor og find en ferieform lidt ud over det sædvanlige.

Luksusshelters - Pig Me

Et shelter behøver ikke at være helt primitivt. Bo i et lækket luksusshelter, hvor komforten er i top. Du sover på tykke springmadrasser, og der er indlagt strøm og lys ind i shelteret – og om natten kan du lukke døren for kulden eller for privatlivets skyld.
Du kan finde luksusshelters på Randers City Camp og Nivå Camping

Shelterferie midt i naturen

Foto: Skovly Camping

Lej et shelter

Kom helt tæt på naturen med kig til stjernerne. På mange campingpladser kan du leje en overnatning i et shelter og samtidig få adgang til campingpladsens faciliteter.

Overnatning i et shelter på en campingplads er ideelt for dig, der gerne vil det simple og holde ferie uden for mange dikkedarer – men som dog gerne vil nyde et dejligt varmt bad om morgenen, lave mad i et køkken, hvis regnen siler ned og nyde en kop lækker, veltilberedt kaffe.

Et par sidder i sofaen foran deres glampingtelt

Glamping

Glamping er for dig, der drømmer om en anderledes ferieoplevelse med en unik overnatningsform. Her får du ikke et anonymt hotelværelse eller for den sags skyld et standardtelt, som du husker det fra din barndoms teltture. I stedte får du en kombination af det bedste fra mange verdener.

Der findes mange former for glampingtelte – lige fra smukt indrettede beduintelte til tipier. Fælles for dem alle er, at du får den perfekte blanding af outdoor-liv og luksus.

Find andre former for overnatning på camping