Badeferie

Slip din indre vandhund løs på camping. Find inspiration til hvilke muligheder du har for at nyde en kombineret camping- og badeferie.

Der er bare noget ved vand, der lokker. Med vand og bademuligheder lige i nærheden bliver ferien et sikkert hit. En kølig morgendukkert som en frisk start på dagen. Leg og vandplaskeri, som bringer legebarnet frem i både store og små. Freden, der sænker sig, når du tager en svømmetur i aftensolen. Eller følelsen af total afslapning, når du sænker din krop ned i varmt vand. Vand kan bare noget, og for mange er det ikke en rigtig ferie, hvis ikke der er mulighed for at tilføre ferien et strint af vand.

Mange af DK-CAMPs campingpladser tilbyder et væld af muligheder for at kombinere camping med en tur i poolen, spabad, eller vandland. Der er jo også alle de pladser, der ligger ved vandet, så du frit kan dyppe dig i bølgen blå.

Far og søn der bader i pollen på campingpladsen
Far og datter slår smut ved stranden
Slip din indre vandhund fri
søstjerne

Underholdning til store og små legebørn

Med en pool på campingpladsen er underholdningen og mange timers sjov og leg sikret. Flere af DK-CAMPs campingpladser har enten indendørs eller udendørs pool, vandland eller indendørs eller udendørs børnebassin på campingpladsen, som I kan benytte jer af som gæster.
Uanset om du selv er til vand og leg i poolen, så er det en fornøjelse at se børnene slå sig løs i vandet.

Find campingpladser med pool eller badeland

Naturens egne bade

Når vi taler om vand og badeferie, må vi naturligvis ikke glemme naturens egne bade. En dukkert ved en badestrand ved hav og fjord eller et dyp i en af Danmarks store badesøer kan noget helt særligt.
Her kan du få timer til at gå med lange svømmeture eller korte dyp afbrudt af ispauser, leg og afslapning i sandet.
Mange af DK-CAMPs campingpladser ligger naturskønt placeret med enten direkte adgang til vandet eller lige i nærheden af hav, fjord eller sø.

Så om du er til saltvand og sand mellem tæerne, om du er til leg og sjov i poolen med ungerne eller foretrækker afslapning og ro med spabade og wellness - det er op til dig. Heldigvis er der masser af skønne campingpladser at vælge mellem. Så slip drømmene fri og find den campingplads, der skal danne rammen om din næste badeferie i Danmark.

Campingpladser med badestrand

Se alle resultater
Stentårn på stranden

Afslapning og wellness

Er du på udkig efter en ferie med mulighed for at slappe helt af og nyde et afslappende spabad, så er der også mulighed for det.
Nyd en miniferie for to med tid til afslapning i spa, tag nogle timer for dig selv i baljen, når børnene er puttet, eller tag vennerne eller veninderne med på ferie og nyd livet sammen.