Badeferie

Slip din indre vandhund løs på camping. Find inspiration til, hvilke muligheder der er for at nyde en kombineret camping- og badeferie.

Der er bare noget ved vand, der lokker. Med vand og bademuligheder lige i nærheden bliver ferien et sikkert hit. En kølig morgendukkert som en frisk start på dagen. Leg og vandplaskeri, som bringer legebarnet frem i både store og små. Freden, der sænker sig, når man tager en svømmetur i aftensolen. Eller følelsen af total afslapning, når man sænker sin krop ned i varmt vand. Vand kan bare noget. Og for mange er det ikke en rigtig ferie, hvis ikke der er mulighed for at tilføre ferien et strint af vand.

Mange af DK-CAMPs campingpladser tilbyder et væld af muligheder for at kombinere camping med en tur i poolen, spabad, eller vandland. Og så er der jo også alle de pladser, der ligger ved vandet, så du frit kan dyppe dig i bølgen blå.

barn ved strand
vand rutschebane på campingplads
Slip din indre vandhund fri
søstjerne

Underholdning til store og små legebørn

Med en pool på campingpladsen er underholdningen og mange timers sjov og leg sikret. Flere af DK-CAMPs campingpladser har enten indendørs eller udendørs pool, vandland eller indendørs eller udendørs børnebassin på campingpladsen, som man kan benytte sig af som gæst. Og uanset om du selv er til vand og leg i poolen, så er det en fornøjelse at se børnene slå sig løs i vandet.

Find campingpladser med pool eller badeland

Naturens egne bade

Og når vi taler om vand og badeferie, må vi naturligvis ikke glemme naturens egne bade. En dukkert ved en badestrand ved hav og fjord eller et dyp i en af Danmarks store badesøer kan noget helt særligt, og er for mange indbegrebet af sommer og frihed. Her kan man få timer til at gå med lange svømmeture eller korte dyp afbrudt af ispauser, leg og afslapning i sandet. Mange af DK-CAMPs campingpladser ligger naturskønt placeret med enten direkte adgang til vandet eller lige i nærheden af hav, fjord eller sø.

Så om du er til saltvand og sand mellem tæerne, om du er til leg og sjov i poolen med ungerne eller foretrækker afslapning og ro med spabade og wellness - det er op til dig. Og heldigvis er der masser af skønne campingpladser at vælge mellem. Så slip drømmene fri og find den campingplads, der skal danne rammen om din næste badeferie i Danmark.

Campingpladser med badestrand

Se alle resultater

Afslapning og wellness

Er du på udkig efter en ferie med mulighed for at slappe helt af og nyde et afslappende spabad, så er der også mulighed for det. Nyd en miniferie for to med tid til afslapning i spa, tag nogle timer for dig selv i baljen, når børnene er puttet, eller tag vennerne eller veninderne med på ferie og nyd livet sammen.

Planlæg ferien med unikke oplevelser

Guidede sejlture langs de danske kyster, prøv lystfiskeri eller hvad med en tur på sælsafari?

Noget af det, der gør ferien helt speciel, er de oplevelser, der skiller sig ud og bliver til ferieminder. I samarbejde med GoTour har vi gjort det let for dig at finde, planlægge og booke en række unikke og anderledes ferieoplevelser ved vandet.

Gå på opdagelse i de udvalgte oplevelser og planlæg en ferie, du aldrig glemmer.