Spring ud i foråret med en miniferie

Træk nogle dage ud af kalenderen i foråret, og mærk foråret helt tæt på med en miniferie på camping.

Vi kender det vist alle. Efter en lang og våd vinter, længes vi efter at komme ud og mærke solen i kinderne og vinden i håret. På de danske campingpladser får du den frihed, du længes efter. Her er højt til himlen og masser af muligheder for at nyde nogle fridage sammen med dine nærmeste.

Heldigvis er foråret fuld af mange helligdage og miniferier - så der er rig mulighed for at finde en lejlighed til at komme afsted.

Campingferie i foråret
dreng tegner i sand
kirsebær blomsterne springer ud
Mærk foråret

Nyd den danske natur tæt på

Mange af DK-CAMPs +200 campingpladser ligger smukt placeret i den danske natur med enten strand, skov, sø eller anden storslået natur inden for kort afstand.

Så når morgenmaden er nydt i enten forteltet eller hytten, er der rig mulighed for at tage ud og opleve de mange smukke skatte, som den danske natur gemmer på.

Danmark er fuld af oplevelser og kontraster. Lige fra de brede vidder i det nordjyske, til marsklandet i syd, over de sydfynske alper og de hyggelige nordsjællandske kyststrækninger m.m. Mulighederne er mange. Og forskelligheden er slående og imponerende.

Bøgen springer ud

Hvor skal turen gå til?

Gå på opdagelse i Danmarks mange egne, og find frem til lige netop det sted i landet, der skal danne rammen om din miniferie i foråret.

God tur.

Det skal være enkelt at nyde livet

Det behøver ikke at være hverken omstændigt eller kompliceret at komme afsted. Rundt om på DK-CAMPs mange campingpladser kan du hurtigt og enkelt leje enten en hytte, en campingvogn – eller for de særligt forårsfriske et telt.

Så ikke noget med, at du først skal have kørt campingvognen frem fra sit vinterhi, eller for den sags skyld skal ud og investere i en vogn. Vi har en masse lækre udlejningsenheder, som står klar, så du uden tøven kan komme ud og nyde både foråret, hinanden og den friske luft.