Lej shelter

Du kan på mange campingpladser leje en overnatning i et shelter og samtidig få adgang til campingpladsens faciliteter. Kom helt tæt på naturen med kig til stjernerne.

Skal det være helt enkelt, er en shelter det tætteste, du kommer på naturen uden at sove direkte på jorden under åben himmel. Her har du ly for vind og vejr, men du kan samtidig nyde et frit udsyn til naturen og omgivelserne.

Overnatning i en shelter på en campingplads er ideelt for dig, der gerne vil det simple og holde ferie uden for mange dikkedarer – men som dog gerne vil kunne komme i et dejligt varmt bad om morgenen, lave mad i et køkken, hvis regnen siler ned og nyde en kop lækker, veltilberedt kaffe.

Find campingpladser med shelter

Shelters er en del af simple hytter, læs mere om simple hytter her

morgenmad til shelterturen
Shelterferie midt i naturen

Foto: Skovly Camping

Pige sidder på madrassen i et luksus shelter

Foto: Randers City Camping

Gør det helt enkelt at nyde livet

Nem overnatning til dig, der er på farten

Overnatning i en shelter på en campingplads er også ideelt for dig, der holder ferie på farten og gerne vil kunne bevæge dig gennem landet på cykel, i kano eller til fods og gerne vil minimere din oppakning, så du ikke behøver at medbringe telt. Samtidig kan du, når du overnatter på campingpladsen skylle dagens støv af dig, inden du kryber ned i soveposen og nyder en morgenmad tilberedt i campingpladsens fælleskøkken.

På DK-CAMPs campingpladser kan du finde forskellige former for shelters. Lige fra de klassiske i træ med kig til himlen til isolerede shelters, hvor du kan lukke døren og få privatliv, når mørket falder på.

Find campingpladser med shelters

Se alle resultater

Find inspiration til din ferie i shelter