Lej et mobilehome

Mange danskere elsker at holde ferie i dem. De populære mobilehomes giver dig en campingoplevelse med komfort og lidt mere plads til at nyde livet på camping.

Camping i Danmark er mange ting. Mens nogle foretrækker det simple liv, er der andre, der vil have god komfort og en fornemmelse af lidt luksus på ferien.

Camping i mobilehome forener hyggen fra campingvognen med komforten og rummeligheden fra de store luksushytter. I et mobilehome er der plads til at du kan holde en fantastisk ferie med hele familien.  Her er alle de bekvemmeligheder, du kender fra hverdagen lige inden for rækkevidde. Her er eget toilet, bad og et køkken med udstyr til at hygge dig med madlavningen, mens der tændes op i grillen. Alt sammen noget, der minder om et lille sommerhus. Forskellen er bare, at du oven i pakken kan lægge alle de oplevelser, aktiviteter og muligheder, der følger med det at holde ferie på en campingplads.

Find campingpladser, hvor du kan leje et mobilehome

børnene læser bøger foran deres mobilehome
Børn prøver gyngen på campingpladsen legeplads
Kvinde sidder og strikker
Camping med komfort og plads til at nyde livet

Sammensæt din ferie, som du ønsker det

Er ungerne til pool og vand? Vil du gerne kunne hygge med familien på en legeplads og hoppe om kap på en hoppepude? Vil du kunne deltage i forskellige aktiviteter på pladsen? Er du til aktiv ferie med vandsport eller gode cykelruter? Mulighederne for at opleve, lege, hygge og nyde er uendelige på de danske campingpladser. Og netop fordi camping er så mange forskellige ting, er vi stolte af, at du ikke bare kan vælge mellem en lang række overnatningsformer på vores +200 medlemscampingpladser rundt om i hele Danmark. Men du kan også finde lige netop den campingplads, der lever op til dine feriedrømme.

Find campingpladser, hvor du kan leje et mobilehome

Se alle resultater