Ø-ferie i Danmark

Oplev Danmarks charme med camping på de fantastiske øer rundt omkring i landet.

Drømmer du om et campingeventyr fyldt med natur, eventyr og ro? Rundt omkring i Danmark finder du et utal af ikke-brofaste øer, der hver især har sin helt egen, unikke charme. 

Gør dig klar til en ferie fyldt med spontane oplevelser, aktiviteter og liv, men hvor du også mærker roen og kommer ned i gear på en helt ny måde - med plads til nærvær og kvalitetstid.  

Hos DK-CAMP finder du skønne campingpladser fordelt rundt på de forskellige øer.

Book din ø-ferie nu

Campinghytte på Marstal Camping

Foto: Marstal Camping

Ø-ferie
Mærk roen på ø-camping
Camping på Ærø

Foto: Søby Strand Camping Ærø

Lad ø-tempoet sænke sig over dig

Når du tager på camping på en af de ikke-brofaste danske øer, kommer du til at opleve en ro, der ikke kan findes nogen andre steder. Oplev hvordan dine skuldre sænker sig, så snart du når ud på øen, og den unikke kultur, der kan findes på hvert enkelt ø. 

På en ø-ferie kan du mærke, hvordan farten pludselig sænkes - ingen larmende trafik, ingen gøremål, der presser sig på, og ikke noget man SKAL nå! Her er du omgivet af ro og vand så langt øjet rækker, og du kan komme helt ned i tempo.

Campingpladser på ikke brofaste øer

Se alle resultater

Lad eventyret begynde 

Lige så snart du træder ud af døren derhjemme, er eventyret begyndt. Når I drager mod færge, dæmning eller traktor, der skal føre jer ud til øerne, kan spændingen allerede mærkes i kroppen! Så gør jer klar på en oplevelse, hvor der vil være smil på læben og grin hele vejen igennem. 

Skal der tilføjes lidt ekstra til jeres tur, kan et ø-pas pifte turen lidt op - med alt fra kort og attraktioner på de enkelte øer, til en oversigt over alle øerne, hvor du kan krydse dem af, du har besøgt! 

Se mere om ø-passet her