Vinterferie på camping

Skal du på camping i vinterferien? Her får du inspirationen til jeres campingferie.

Når I skal på vinterferie, er det oplagt at tage på campingferie i Danmark. Campingferie oser af hygge, nærvær og familietid på alle tider af året. Vinterferien er ingen undtagelse, uanset om I skal afsted i hytte, campingvogn eller noget helt tredje. 

Vinterferien kan noget helt specielt. Februar er fantastisk med koldt vejr, de begyndende lysere dage og mulighed for at hele familien kan komme helt ned i gear i vinterferien. Gå på opdagelse i naturen på og omkring campingpladsen: Måske kan I spotte vintergækker og krokus? Eller fodspor i sneen fra dyr og andre campinggæster?

Familie på badebro i vinteren
Vinterferie i smukke Danmark
campingplads med snedækket landskab

Find campingpladsen til jeres vinterferie

Campingferie i uge 7 eller 8 er noget helt specielt. Har I også fået lyst til at nyde vinterferien på camping? Uanset om I skal afsted for første eller tiende gang, så kan I altid opleve noget nyt. Se hvilke campingpladser, der har åbent i vinterferien, lige her.

Se campingpladser med vinteråbent

Se alle resultater
Campinghytte i sneen

Foto: Asaa Camping

Lun dig med en hytteferie

I de kolde og mørke måneder kan man godt trænge til at trække stikket fra hverdagen et øjeblik og lune sig med nogle dages hygge og nærvær. Kryb i ly i en hytte og nyd nogle dages frihed med lange gåture, røde kinder og tid til at opleve Danmark.

Inspiration til jeres vinterferie

Campingferie har nogle helt særlige, ja næsten magiske egenskaber:

  • Familien er tæt sammen
  • Nyd den friske, stille morgenluft på campingpladsen og indtag morgenmaden i nattøj
  • Campingferie er oplagt til gåture i nye omgivelser. Rimfrost eller sne gør noget magisk ved naturen, uanset om campingpladsen ligger tæt på vand, skov eller åbne marker
  • Der er masser af tid til at spille brætspil og kortspil – og måske lære nogle helt nye spil at kende - mens I drikker varm kakao.
  • Ryk tæt sammen til en filmaften i campingvognen, eller udforsket mørket udenfor og nyd de lysende stjerner, som ofte står klarere på campingpladsen end i byen

Camping er og forbliver helt magisk, også i vinterferien.

Hvis I mangler inspiration til flere aktiviteter på campingferien, så se mere her:

Vinterbingo til campingferien

Vinterbingo på camping

Få fuld plade med DK-CAMPs vinterbingo. Print vores bingoplade ud og lad børnene sætte krydser hver gang, I har lavet en af de 9 aktiviteter. Når pladen er fuld, kan I evt. fejre det med noget lækkert eller en særlig oplevelse.