Autocamper-Stellplätze

DK-CAMPs koncept DK-Stellplätze er for alle med en autocamper, der ønsker en tryg, fleksibel og billig overnatning på nogle af Danmarks bedst placerede campingpladser.

Når landskaberne suser forbi ruden på autocamperen, roen har sænket sig, og friheden ligger foran én, opstår de bedste samtaler ofte. Pak autocamperen og nyd nogle dages frihed og tosomhed med tid og friheden til at tale – om alt og ingenting. Tid til at hygge og til at opleve Danmark sammen.

Om det bare er nogle dages ferie væk fra hverdagen, eller om I tager på en længere roadtrip gennem Danmark, er mulighederne mange. På de af DK-CAMPs campingpladser, der tilbyder særlige DK-Stellplätze, kan I finde en tryg og fleksibel overnatning med adgang til de faciliteter, der gør ferien behagelig. Samtidig med at I får mulighed for at overnatte i noget af Danmarks smukkeste natur.

Udnyt jeres ophold på de forskellige campingpladser til at slappe af og nyde tiden sammen. Eller til at opleve naturen og de nærliggende byer og seværdigheder. Eller prøv kræfter med de muligheder for aktiv ferie, som mange campingpladser tilbyder.

Find campingpladser med DK-Stellplätze

Oversigt med autocamperpladser i Danmark
Autocamperferie i naturen med DK-Stellplätze
Nyd tryg og fleksibel overnatning
et par kigger på faciliteter for autocamper på campingpladser

DK-Stellplätze og de mange muligheder

Du bestemmer naturligvis selv på DK-Stellplätze, hvor længe du ønsker at blive. Samtidig tilbyder vi de faciliteter, som du har brug for, så du og din familie får et behageligt ophold.
DK-Stellplätze er typisk særligt markerede pladser, hvor du for det meste opholder dig sammen med andre gæster med autocampere. Her er moderne faciliteter til rådighed, og du kan komme af med dit husholdningsaffald og spildevand samt tanke nyt drikkevand.

Find campingpladser med DK-Stellpläze til autocampere

Se alle resultater

DK-Stellplätze – kort fortalt:

  • Typisk særligt indrettede pladser til autocampere
  • Fleksibel ind- og udtjekning
  • Sikre og ordnede forhold

Find campingpladser med DK-Stellplätze

Ægtepar på autocampertur

Få rabat med Ældre Sagen på camping

Få op til 20% seniorrabat på udvalgte DK-CAMP campingpladser. Som medlem af Ældre Sagen, kan du opleve de danske campingpladser til en attraktiv pris. Find listen over campingpladserne her.