Pinseferie på camping

Pinsen falder altid 50 dage efter påske og er oplagt til en miniferie i den smukke danske natur. Brug den forlængede weekend i pinseferien på at komme ud og suge det sidste ud af foråret samtidig med, at du får en forsmag på den danske sommer.

Uanset om pinsen falder i maj eller juni, er dagene blevet dejligt lange, lune og lyse. I pinseferien har du altså både mulighed for at vågne til lyden af fuglekvidder, og kan nyde de lyse aftener på campingpladsen eller i de naturlige omgivelser.

Med en pinseferie på camping er du sikret masser af nærvær og kvalitetstid med familien, vennerne eller din bedre halvdel. Mærk den gode stemning på campingpladsen og i de hyggelige byer i nærheden. Og nyd, at der stadig er god plads ved seværdigheder og forlystelser, inden højsæsonen tager fat.

Slut dagens oplevelser af med benene oppe og lækkerier på grillen med udsigt til skov, vand eller blå himmel på en af DK-CAMPs +200 skønne campingpladser.

Se pinsesolen danse, mens du nyder livet på camping i din pinseferie.

Book pinseferien her

et par omfarvner hinanden i forteltet
Dreng laver mad på camping
Par sidder og nyder en drink i forteltet
Tag forskud på sommeren

Find pinseferien, som matcher dine feriedrømme

DK-CAMP campingpladserne har hver sit særkende, fokus og unikke beliggenhed. Er du til vandsport eller vandring? Stor legeplads eller rolige omgivelser? Uanset hvad, findes der helt sikkert flere danske campingpladser som tilbyder præcis det, du søger.

Søg dig frem via filtrene og sæt flueben ved de faciliteter, aktiviteter eller landsdele, som giver mening for dig. Så kan du hurtigt snævre det store udvalg ind til de campingpladser, som matcher dine feriedrømme. Flere campingpladser giver dig også mulighed for at se ledighed i pinseferien, og for at booke direkte her på hjemmesiden.

Se alle resultater
Børn kigger på DK-CAMPs kort over campingpladser i Danmark

Hvor skal pinseferien gå til?

Gå på opdagelse i de mange forskellige landsdele og find frem til lige netop det sted i Danmark, der skal danne rammen om din pinseferie.

God tur!

Det skal være enkelt at nyde livet

Camping er for alle, og det kræver ikke nødvendigvis eget udstyr at komme igang. På mange af DK-CAMP campingpladserne kan du leje hytter - eller campingvogne og telte,