Kristi Himmelfartsferie

Nyd foråret på camping i anledning af Kristi Himmelfartsdag

Helligdagen Kristi Himmelfart falder altid på en torsdag, og mange holder fri dagen efter. Derfor er det en populær anledning til en miniferie på camping i Danmark.

Slip både store og små løs og nyd nogle dage med masser af frisk luft, plads til leg og tid til at opleve dejlige Danmark med dine nærmeste. 

Uanset om du er til storbyferie, afslapning eller outdoor er mulighederne mange for at kombinere det med en campingferie hen over Kristi Himmelfartsdag. Nyd nogle dage væk fra hverdagen med god tid til dem, du holder af og det, der gør dig glad.

Start planlægningen af din Kristi Himmelfartsferie her, på Danmarks største camping bookingportal. Vælg mellem +200 unikke og forskellige campingpladser i hele Danmark og find netop det det sted, der giver plads til dine feriedrømme. 

Book Kristi Himmelfartsferie her

Børnene gynger på campingpladsen legeplads
Familie spiser is på campingplads i Danmark
Forårets blomster springer ud
Nyd foråret

Nyd den danske natur i Kristi Himmelfartsferien

I maj måned er alting for alvor begyndt at blive grønt, og naturen trækker i både store og små. Eventyrlysten spirer, når dagene bliver længere og lunere, og campingpladserne er det perfekte udgangspunkt til at gå på opdagelse.

Hovedparten af DK-CAMP campingpladserne ligger smukt placeret i den danske natur med strand, skov, sø eller anden storslået natur inden for kort afstand.

Når morgenmaden er nydt, venter naturens rigdom lige uden for teltdugen eller døren i hytten.

Danmark er fuld af oplevelser, og på camping bor du midt i naturen. Uanset om du er typen, der imponeres af storslåede udsigter eller liv i skovbunden og strandkanten, er der masser af wow-effekt at hente i campingpladsernes naturskønne omgivelser.

Find campingpladser i Danmark

Se alle resultater
Foråret springer ud på Rosenvold Strand Camping

Foto: Rosenvold Strand Camping

Find tilbud i Kristi Himmelfart på camping

Har du endnu ikke fundet og booket din Kristi Himmelfartsferie, kan du nå det endnu - og ovenikøbet være heldig at finde et godt tilbud.
På vores tilbudsside på dk-camp.dk kan du altid finde en række gode tilbud.

Børn kigger på DK-CAMPs kort over campingpladser i Danmark

Hvor skal turen gå til?

Gå på opdagelse i Danmarks mange egne, og find frem til lige netop det sted i landet, der skal danne rammen om din miniferie i foråret.

God tur!