Kr. Himmelfartsferie

Nyd foråret med en ferie på camping i Kr. Himmelfartsferien.

Slip både store og små løs og nyd nogle dage med masser af frisk luft, plads til leg og sjov og tid til at opleve dejlige Danmark. 

Uanset om du er til storbyferie, ren afslapning, badeferie med fri leg til ungerne, eller vil ud og have sved på panden med en aktiv ferie, så har en ferie på camping en masse at byde på. Er du en af de heldige, der har nogle ekstra dages fri i forbindelse med Kr. Himmelfart, så er den alletiders mulighed for at nyde nogle dage væk hjemmefra med tid til at gøre det, der gør dig glad.

Vælg mellem ca. 200 unikke og forskellige campingpladser i hele Danmark, og find den ferie og det sted i Danmark, der giver plads til dine feriedrømme. 

picnic camping i foråret
dreng tegner i sand
blomster
Nyd foråret

Nyd den danske natur tæt på

Mange af DK-CAMPs ca. 200 campingpladser ligger smukt placeret i den danske natur med enten strand, skov, sø eller anden storslået natur inden for kort afstand.

Så når morgenmanden er nydt i enten forteltet eller hytten, er der rig mulighed for at tage ud og opleve de mange smukke skatte, som den danske natur gemmer på.

Danmark er fuld af oplevelser og kontraster. Lige fra de brede vidder i det nordjyske, til marsklandet i syd, over de sydfynske alper og de hyggelige nordsjællandske kyststrækninger mm. Mulighederne er mange. Og forskelligheden er slående og imponerende.

Bøgeblade

Find tilbud i Kr. Himmelfartsferie på camping

Hvis du endnu ikke har fundet og booket en ferie i Kr. Himmelfartsferien, kan du nå det endnu - og oven i købet være heldig at finde et godt tilbud til ferien.
På vores tilbudsside på dk-camp.dk kan du altid finde en række gode tilbud.

Bøgeblade

Hvor skal turen gå til?

Gå på opdagelse i Danmarks mange egne, og find frem til lige netop det sted i landet, der skal danne rammen om din miniferie i foråret.

God tur.

Find campingpladser i Danmark

Se alle resultater

Det skal være enkelt at nyde livet

Det behøver ikke at være hverken omstændigt eller kompliceret at komme afsted. Rundt om på DK-CAMPs mange campingpladser kan du hurtigt og enkelt leje enten en hytte, en campingvogn, et glampingtelt m.m.

Så ikke noget med at du først skal have købt en campingvogn eller et telt. Camping er mange ting, og der er plads til at holde ferie på mange måder. Vi har en masse lækre udlejningsenheder, som står klar, så du uden tøven kan komme ud og nyde fornemmelsen af tidlig sommer, hinanden og den friske luft.