Vintercamping

Hver årstid har sin charme. Pak dig ind i huer og handsker, og oplev Danmark. Bliv blæst igennem og nyd, hvordan varmen kan brede sig, når du putter dig om aftenen i en dejlig lun campingvogn eller hytte.

Hvis danskerne ikke skal campere om vinteren - hvem skal så?
Vi nedstammer trods alt fra vikingerne.

Det lader også til, at danskerne camperer på livet løs - hele året. Eller rettere sagt, nogle gør.

Tendensen er nemlig, at stadig flere bruger deres campingvogne i vinterhalvåret med stor fornøjelse. Ikke mindst for familiens børn er det en stor fornøjelse. De får masser af sjove oplevelser og hyggelige timer i selskab med mor, far, bedsteforældre og alle de andre børn på campingpladsen.

De danske campingpladser har investeret mange penge i nye og moderne faciliteter, som gør det muligt at benytte dem året rundt. Mange steder har de investeret i miljørigtige energiformer som solvarme og jordvarme, som er med til at gøre det rentabelt at holde vinteråbent.

Godnatlæsning
aftensol på campingplads. Vinter
Walking in a winter wonderland

Vintercamping med egen campingvogn eller autocamper

På nogle campingpladser behøver du ikke at tilmelde dig. Her kan du bare køre til og komme ind i åbningstiden. På andre campingpladser skal du kontakte campingpladsen inden ankomst og "tilmelde" dig på forhånd. Her er der nogle gange kun enkelte faciliteter åbne.

Er du i tvivl, så ring eller skriv til campingpladsen, inden du kommer.

Se campingpladser med vinteråbent

Se alle resultater
Hytte i sne

Lun dig med en hytteferie

I de kolde og mørke måneder kan man godt trænge til at trække stikket fra hverdagen et øjeblik og lune sig med nogle dages hygge og nærvær. Kryb i ly i en hytte og nyd nogle dages frihed med lange gåture, røde kinder og tid til at opleve Danmark.