Vintercamping

Hver årstid har sin charme. Pak dig ind i huer og handsker, og oplev Danmark. Bliv blæst igennem og nyd at varmen breder sig, når du putter dig om aftenen i en dejlig lun campingvogn eller hytte.

Hvis danskerne ikke skal campere om vinteren - hvem skal så? Vi nedstammer trods alt fra vikingerne;-)

Antallet af overnatninger på campingpladserne i vintermånederne er stærkt stigende, og mange danskere er glade for at campere på alle tidspunkter hen over året.

Tendensen er nemlig, at stadig flere bruger deres campingvogne i vinterhalvåret med stor fornøjelse. Ikke mindst for familiens yngste medlemmer er det en stor fornøjelse at tage på vintercamping. De får masser af sjove oplevelser og hyggelige timer i selskab med mor, far, bedsteforældre og andre børn på campingpladsen.

Mange af de danske campingpladser har investeret i nye og moderne faciliteter, som gør det muligt at benytte dem året rundt. Mange campingpladser har investeret i miljørigtige energiformer som solvarme og jordvarme, som er med til at gøre det rentabelt at holde åbent om vinteren.

Godnatlæsning i campinghytten med familien
oplev aftensolen om vinterne på campingpladsen
Walking in a winter wonderland
Istapper på forteltet på camping

Foto: Tornby Strand Camping

Vintercamping med egen campingvogn eller autocamper

På nogle campingpladser behøver du ikke at tilmelde dig. Her er uventede gæster altid velkomne. På andre campingpladser skal du kontakte campingpladsen inden ankomst og "tilmelde" dig på forhånd.

Nogle pladser skærer ned på fælles faciliteterne i vinterperioden, fx antallet af åbne servicebygninger.

Er du i tvivl, så ring eller skriv til campingpladsen, inden du kommer.

Se campingpladser med vinteråbent

Se alle resultater
Campinghytte i sneen

Foto: Asaa Camping

Nyd vinteren med en lun hytteferie

I de kolde og mørke måneder kan man godt trænge til en pause fra hverdagen et sted, hvor man kan skrue ekstra op for hyggen og nærværet. Kryb i ly i en hytte og nyd nogle dages frihed med lange gåture, røde kinder og tid til at opleve Danmark.

Solnedgangen over en snedækket campingplads

Vinterferie i Danmark

Børnenes vinterferie er for mange forbundet med fælles aktiviteter, oplevelser og hyggestunder i familien. En vinterferie på camping i Danmark kan indfri alle delene og feriedrømmene for både store og små.

Oplev Danmark om vinteren

Vinterferien er også den tid på året, hvor mange gerne vil ud og opleve noget og udnytte døgnets lyse timer. Tag familien med på museum eller i teateret, eller udforsk et nyt hjørne af kongeriget med de byer og seværdigheder, der er særlige for lige netop det område af Danmark, som I besøger.

Vinterbingoplade til campingferie

Vinterbingo på camping

Få fuld plade med DK-CAMPs vinterbingo. Print vores bingoplade ud og lad børnene sætte krydser hver gang, I har lavet en af de 9 aktiviteter. Når pladen er fuld, kan I evt. fejre det med noget lækkert eller en særlig oplevelse.