Påskeferie på camping

Foråret er fuld af mange dejlige helligdage og muligheder for at nyde den friske forårsluft og tage på camping.

Påskeferien er også oplagt til hygge og dejlige stunder med familie og venner.

Når dagene bliver længere og lysere, er det som om, at naturen trækker i os. Vi skal ud. Mærke lyset, varmen og den friske luft. I påskeferien har mange af os ekstra god tid til at nyde foråret, tage på ferie og være sammen med dem, vi holder af og nyde livet på camping. 

Påskeferien er også en tid med mange traditioner: Påskefrokost, æggejagt og - for mange campister – sæsonens første tur med campingvognen. Sikke en skøn kombination: Camping i påsken kan virkelig noget. 

Uanset om du har egen campingvogn eller foretrækker at leje en hytte, er påsken perfekt til en tur på camping. Om du planlægger en ferie for hele familien, eller en romantisk tur for to, er der masser af muligheder for at finde og booke lige præcis det campingophold, der passer til dine drømme for påskeferien.

Find campingpladsen til din påskeferie

Familien er taget en tur til stranden
Campingferie i påsken
Spring ud i foråret med en påskeferie i det fri
Foråret springer ud på Rosenvold Strand Camping

Foto: Rosenvold Strand Camping

Påsken er startskuddet på campingsæsonen

Påske = sæsonstart for mange af de danske campingpladser, og de glæder sig til at tage imod alle jer dejlige campinggæster igen. På DK-CAMP får du nemt overblikket over +200 campingpladser og 40.000 overnatningsmuligheder. Vi har gjort det nemt for dig at finde og booke din påskeferie ét sted: Nemlig lige her, på Danmarks største camping bookingportal. Find den campingplads, der matcher dine feriedrømme, her. 

Find din campingplads til påskeferien

Se alle resultater
foråret springer ud på campingpladserne

Find et godt påsketilbud på camping

Hvis du ikke allerede har planlagt og booket din påskeferie, kan du nå det endnu. Du kan oven i købet være heldig at finde et godt tilbud til din påskeferie på camping.

Børn leger i et telt for at campingvognen

Det skal være enkelt at nyde påskeferien

Det behøver hverken at være kompliceret eller et udstyrsstykke at campere. På mange af DK-CAMP campingpladserne kan du leje hytter, campingvogne, mobilehomes eller værelser – og for de særligt forårsfriske også telte. Find og book direkte her på DK-CAMP bookingportalen.

Du behøver altså ikke køre campingvognen frem fra sit vinterhi, eller at investere i egen vogn og tilhørende grej. Der er masser af lækre udlejningsenheder, som du hurtigt og nemt kan rykke ind i så du kan komme ud og nyde foråret, dine kære og den friske luft. 

 

Inspiration til oplevelser og sjov i påskeferien

Påskeferien er oplagt til sjove aktiviteter for hele familien. Hvorfor ikke tage de hyggelige påsketraditioner med på camping? Flere af campingpladserne arrangere æggejagt og andre aktiviteter i påskeferien for børn og barnlige sjæle. Her på siden kan du lade dig inspirere til, hvordan I selv kan lave påskesjov og aktiviteter, hvor hele familien kan være med.

Påskebingo på camping

Få fuld plade med DK-CAMPs påskebingo. Print bingopladen ud og lad børnene sætte krydser hver gang, I har lavet en af de 9 aktiviteter. Når pladen er fuld, kan I evt. fejre det med noget lækkert eller en særlig oplevelse.

 

Hent og print din Påskebingoplade