Eget telt

Ferie i eget telt kan noget helt særligt. Du kan få fornemmelsen af at komme tæt på naturen samtidig med, at du har adgang til den komfort, som campingpladserne tilbyder.

Du får med en telttur på en campingplads den fulde oplevelse af at kunne bo midt i naturen med udkig til stjernehimlen, vindens susen i teltdugen og dug i morgengræsset, når du står op til fuglefløjt om morgenen. Skinner solen, kræver det ikke mange forberedelser at pakke teltet og komme afsted på ferie.

Camping i eget telt er for mange forbundet med gode barndomsminder om lange sommerdage fulde af frihed og nærvær med familien. Her er det de enkle ting, der tæller, og der er tid til at nyde både naturen og hinanden på en helt anden langsom og rolig måde end i hverdagen. Drømmer du om at give dine ferieminder videre til dine egne børn, eller ønsker en ferie med fokus på nærvær og afslapning med kæresten eller vennerne, er camping i telt en ideel ferieform.

Find den campingplads, der passer til dine feriedrømme

Udstyr til telttur i Danmark
Ungt par sover i telt i danmark
Pløkken slåes i jorden på telttur på camping i Danmark
Kom helt ned på jorden

Skru op og ned for outdoorlivet

Du har på mange campingpladser mulighed for at skrue op og ned for din lyst til at udleve outdoor-livet, sådan som du kan lide det.
Er du til mad over bål og kaffe på primus, kan du benytte pladsens bålplads og tænde op for primussen præcis, som du lyster. Men foretrækker du at kunne lave mad i et køkken og opbevare dine råvarer på køl, er der også mulighed for det i pladsernes fælleskøkkener. Samtidig kan du naturligvis også benytte dig af pladsens bad- og toiletfaciliteter, samt de øvrige muligheder for leg, hygge og underholdning på pladserne.

Find campingplads

Se alle resultater