Træk stikket med en miniferie

Alle kan få brug for en pause fra hverdagen. Træk vejret med en miniferie eller et weekendophold i det fri på camping.

En af de ting, der gør Danmark til noget særligt, er årstidernes skiften. Lige fra forårets sprøde varme, hvor alting står på spring og lokker. Til efteråret, der folder sig ud med sine brændende farver og kalder på røde kinder og hyggetid. Heldigvis er det ikke kun om sommeren, at man kan trække stikket og holde ferie i smukke Danmark. For alle kan indimellem få en trang til at stikke af fra hverdagen og tage en pause. Bare nogle dage.

Find den campingplads, der skal danne rammen om din næste miniferie

Kvinde læser en bog på campingferie
Venner nyder ferien på hyttetur
Picnickurv på campingplads
Tid til afslapning med en miniferie

Tag forskud på sommerens glæder med en miniferie.

I den kommende tid rammer vi ind i de mange helligdage, der minder os om, at sommeren er på vej. Store bededag, Kristi himmelfartsdag og Pinse er alle sammen helligdage i forlængelse af weekender. Derfor er det oplagt at booke en miniferie på camping i netop disse dage. 

Tag på camping hele året rundt

Med en miniferie på camping i foråret eller efteråret kan du give dig selv og dine nærmeste en tiltrængt pause fra vasketøjet og i stedet give jer tid til at nyde nogle dage sammen. Tæt på naturen. Tæt på hinanden og tæt på et væld af oplevelser. Giv jer tid til at udforske nye egne af Danmark, til at mærke og se de forskellige årstiders charme, eller til at opleve nogle af de mange aktiviteter, der foregår i forårets miniferier eller skolernes efterårsferie i uge 42 eller i vinterferien i uge 7 eller 8.

Familie sidder og nyder udsigten ved søen på campingpladsen

Find gode tilbud til din næste miniferie

Uden for højsæsonen og evt. på hverdage kan du ofte finde gode tilbud til din ferie. Her vil du ofte kunne booke en plads på en af DK-CAMPs mange dejlige campingpladser til en ekstra favorabel pris.

Find din form for miniferie

Uanset, om du har egen campingvogn eller hellere vil leje, er der altid et væld af muligheder for at finde den perfekte miniferie på camping i Danmark.