Nyd efterårsferien i en campinghytte

Når bladene daler, og vinden rusker, er det noget helt specielt at rykke tæt sammen i en campinghytte og hygge sig med f.eks. brætspil og varm kakao. Lejer i en campinghytte i efterårsferien, får I samtidig mulighed for at opleve efterårets skønne øjeblikke på nærmeste hold, med naturen lige uden for døren og med masser af aktiviteter i efterårsferien og oplevelser i nærområdet.

På DK-CAMPs campingpladser kan du finde en lang række forskellige hytter, og det er muligt at skrue op og ned for komfort og faciliteter alt efter behov.

Brug filtrene til at finde lige præcis den campingplads, der lever op til jeres feriedrømme i efterårsferien. Og kig nærmere på de forskellige typer af hytter og ferieboliger på de mange campingpladser over hele landet.

Hyttecamping i efterårsferien starter her
familiehygge i en campinghytte
far og søn udforsker efteråret foran campinghytten
Samler kastanjer i skoven
Nyd efterårsferien i en campinghytte

Campingpladser med hytter i efterårsferien

Drømmer du om at koble af og hygge dig i efterårsferien? Så tag et kig på de campingpladser, der har hytter i til udlejning i efterårsferien.

I listen neden for finder du en oversigt over de campingpladser, der holder åben i efterårsferien. Find den helt rette hytte m.m. til din ferie lige her.

 

Find campingpladser, der holder åbent i efterårsferien

Se alle resultater

Inspiration til hygge og aktiviteter i efterårsferien

Efterårsferien er oplagt til at skabe gode ferieminder, via fælles aktiviteter, oplevelser og familiehygge. Her får du inspiration til, hvad du og familien kan hygge jer med, når i er på efterårsferie sammen. Find både inspiration til gode og unikke oplevelser i hele Danmark og lad dig samtidig inspirere af vores mange idéer til aktiviteter, som I kan lave sammen, når I vender hjem til campingpladsen efter en dag fuld af oplevelser. 

Lad efterårshyggen begynde

Her kan du bl.a. finde aktiviteter i efterårsferien

Se alle resultater

Efterårsbingo på camping

Få fuld plade med DK-CAMPs efterårsbingo. Print vores bingoplade ud og lad børnene sætte krydser hver gang, I har lavet en af de 9 aktiviteter i efterårsferien. Når pladen er fuld, kan I evt. fejre det med noget lækkert eller en særlig oplevelse.

Hent og print din efterårs bingoplade

Find inspiration til efterårshygge