FAQ - til din campingferie

Find svaret på nogle af de mest ofte stillede spørgsmål her, så du roligt kan gå i gang med planlægningen af din næste drømmeferie. 

 

Kan jeg booke campingophold hos DK-CAMP?

Ja, vi er Danmarks største bookingportal for camping! På dk-camp.dk kan du se ledighed, priser og booke et campingophold på de campingpladser, der har valgt at være en del af vores bookingportal.

Hvordan bliver jeg medlem af DK-CAMP?

Hos DK-CAMP er det campingpladserne, der er medlemmer. Som gæst skal du ikke være medlem. Her er alle velkomne uanset hvor meget, du camperer. 
Bemærk! Hvis du gerne vil modtage aktuelle tilbud, seneste nyt samt eksklusive konkurrencer, så tilmeld dig vores gratis e-mail nyhedsbrev her

Hvor mange campingpladser er der i Danmark?

Der findes lige over 400 campingpladser i Danmark. Ud af disse finder du +200 selvstændige campingpladser hos DK-CAMP, som er fordelt i hele landet! Hver enkelt campingplads har unikke faciliteter, omgivelser og aktiviteter, så der er noget for enhver smag! 

Skal jeg have et campingpas til DK-CAMP campingpladserne?

De fleste DK-CAMP campingpladser har ikke længere krav om et campingpas.
Enkelte campingpladser kræver dog, at du som gæst kan fremvise det europæiske CKE-kort (Camping Key Europe) som identifikation. Kortet skal fornys årligt. De pladser, der har krav om CKE-kort, kan lave det til dig ved ankomst. Du behøver altså ikke have det på forhånd.

Hvor må jeg overnatte med autocamper?

På DK-Stellplätze kan du overnatte med autocamperen med fleksibel ind- og udtjekning samt benytte dig af campingpladsens faciliteter. 
Her kan du benytte dig af forskellige filtre og nemt finde de campingpladser, der opfylder lige præcis dine behov - du finder f.eks. pladser udenfor eller indenfor bom, med sen ankomst, store pladser, fuldautomatiske pladser og meget mere! 
Se alle DK-CAMP campingpladserne, der tilbyder stellplätze her, og brug filtrene til at finde din drømmeplads! 

Kan man tage på camping om vinteren?

Ja, selvfølgelig. Cirka halvdelen af DK-CAMP campingpladserne har vinteråbent. På nogle campingpladser behøver du ikke at tilmelde dig. Her er gæster altid velkomne. På andre campingpladser skal du kontakte campingpladsen inden ankomst og booke på forhånd.

Nogle campingpladser reducerer faciliteterne i vinterperioden, fx antallet af åbne servicebygninger, hytteudlejning osv.

Er du i tvivl, så ring eller skriv til campingpladsen, inden du kommer.

Læs mere om vintercamping her

Hvornår kan jeg tjekke ind på campingpladsen?

Hvornår du kan tjekke ind, er forskelligt fra campingplads til campingplads! Tjek derfor mulighederne på din ønskede campingplads. Har du booket opholdet forud, kan du formentlig se tidspunkt for check-in og check-out på din ordrebekræftelse.

Hvad koster det at campere?

Prisen for camping varierer fra campingplads til campingplads og afhænger af, om du medbringer eget udstyr eller ønsker at leje en hytte, et glampingtelt mv. Når du vælger en periode på vores bookingportal, kan du se priser og ledighed på udvalgte campingpladser med det samme. 

Skal man betale for strøm?

Alt efter hvilken campingplads du vælger, kan dit ophold være inklusiv eller eksklusive elforbrug. Tjek derfor, hvad der gælder for den campingplads, du ønsker at besøge. 

Må man have hund med på camping?

Alle DK-CAMP campingpladserne tillader hund på pladsen. Mange campingpladser tillader også hunde i udvalgte hytter og glampingtelte, men tjek før du booker. Bemærk desuden at nogle campingpladser har regler om, at hunde ikke må efterlades uden opsyn, så sæt dig ind i campingpladsens individuelle regler inden din ankomst.

Hvad er glamping?

Forestil dig et miks af luksus og camping - så har du svaret! 
Når du tager på glamping får du alle campingens hyggelige aspekter blandet med en luksus, der giver din ferie lige dét ekstra! 
Se mere om glamping i Danmark her, og book dit glampingophold direkte hos DK-CAMP.

Hvad skal man have med på glamping?

Godt humør er et must på din glamping ferie! Derudover skal du i nogle tilfælde selv medbringe sengelinned og håndklæder, samt opvaskemiddel og -børste.  
Ofte er det muligt at tilkøbe sengelinned, og på nogle af campingpladserne kan forskellige goder tilkøbes for at gøre jeres glampingophold til noget helt specielt - f.eks. velkomstpakker, forfriskninger, vin, tapas eller andre lækre ting! 
Et godt tip til dig, der skal på glamping - husk at pakke en varm trøje, så I kan nyde en skøn aften på terrassen, en god bog til afslapning, og brætspil, kortspil eller andet til hygge for alle mand! 

Hvad skal man have med på teltferie?

Det kan være svært at finde ud af præcis hvor meget og hvor lidt du skal bruge på din ferie, derfor har vi samlet nogle af de mest nødvendige ting til jer, der rejser med eget telt:
-    Opvaskemiddel, karklud, viskestykke og opvaskebørste
-    Klemmer, tørresnor
-    Fryseposer, madpapir og poseklemmer
-    Dagsrygsæk
-    Lille termoflaske
-    Uldtæppe og hyggelys
-    Lommelygte
Det kommer selvfølgelig fuldstændig an på, hvordan lige præcis din ferie skal se ud, men vi har lavet en begynder-guide til pakkelisten til jeres campingtur, som kan give inspiration og ideer til, hvad du skal have med på din ferie.
Se guiden pakkelisten her

Vi håber, at du er klar til at begynde planlægningen af din drømmeferie nu! Skulle du sidde tilbage med flere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Se udvalget af campingpladser her

Se alle resultater