Lej en hytte, campingvogn m.m.

På DK-CAMPs +200 campingpladser kan du finde en lang række overnatningsmuligheder, som du kan leje – helt enkelt.

Camping er mange ting, og du behøver hverken at eje en campingvogn eller et telt for at komme afsted på campingferie rundt om i Danmark.
Her kan du finde inspiration til, hvad du skal bo i på din campingferie. 

Hos os kan du gå på opdagelse i en verden af camping

Vælg din form for camping

Alternativ til hotel og sommerhus

Nogle gange skal det være enkelt at komme afsted på ferie, og særligt i forårs- og efterårsmånederne kan tanken om små miniferier og weekendophold lokke. Men hvis alene tanken om alt det udstyr, der skal skaffes og pakkes for at tage på camping, får dig til at droppe tanken, eller hvis det usikre danske vejr får dig til at ryste kuldskært, så stop en halv!

På DK-CAMPs mange campingpladser finder du et bredt udvalg af hytter, telte og vogne, som du hurtigt og enkelt kan leje.

Her har du ikke brug for at tænke i udstyr eller vejrudsigter, men kan roligt tage afsted og nyde nogle dages frihed med alt, hvad du behøver inden for rækkevidde, tæt på den danske natur og med oplevelser inden for kort afstand.

En luksus shelter set indefra

Unik og anderledes overnatning

Få en ferie lidt ud over det sædvanlige og overnat på måder, som du ellers kun kan drømme om.

Tilbring natten i de skønne fjordbobler, kom helt tæt på vandet og overnat på en husbåd, eller oplev shelters i luksusudgaven.

et par i gang med at sætte telt op på campingpladsen

Prøv campinglivet af - på den enkle måde

De mange boligformer, du kan vælge mellem på camping, kan gøre det muligt for dig, der aldrig har prøvet kræfter med campinglivet, at kaste dig ud i det, uden at du behøver investere en formue i udstyr. I en lejet hyttevogn, eller mobilehome kan du og dine nærmeste holde ferie tæt på den danske natur og samtidig få glæde af alle de muligheder for sjov og underholdning, som de forskellige campingpladser tilbyder.

Hvis du omvendt drømmer om en ferie helt nede på jorden med græsset lige uden for teltåbningen og aftenhygge i skæret fra en lygte i teltet og morgenlyset, der skinner ind gennem teltdugen – men samtidig også gerne vil have let adgang til toilet, bad og køkken, så kan et ophold i et lejet telt eller i et glampingtelt være en mulighed for at prøve drømmen af og kombinere det primitive og enkle med det komfortable.

Find campingpladser i Danmark

Se alle resultater