Glamping – camping med glamour

Overvejer I en tur på glamping i Danmark? Det kan vi sørme godt forstå!

Camping er mange ting. Men hvem siger nej tak til lidt luksus?
På glamping mødes camping og glamour, og sød musik opstår: Glampingtelte er nemlig indrettet mere luksuriøst og komfortabelt end traditionelle telte.

Forbered dig på at bo tæt på naturen uden at gå på kompromis med komforten. Det er ren luksus og nydelse!

Glamping i Danmark starter her

 

Find campingpladser med glamping

Et par sidder i en sofa foran et glampingtelt
kvinde læser en bog på glamping
Udeliv og luksus i skøn forening
glamping snacks

Hvad er glamping mere præcist?

Luksus camping = glamping!

Du booker et glampingtelt eller et glampingophold, og så behøver du ikke gøre ret meget andet end at glæde dig. Glampingteltet er i forvejen sat op på campingpladsen, så I bare skal møde op og tjekke ind. I kan altså bare fokusere på at hygge jer og nyde det.

I et glampingtelt er der en dejlig fast seng. Der er også en fast bund i glampingteltet, og ofte er der også et lille køleskab. De luksuriøse glampingtelte ligger oftest et dejligt og naturskønt sted på campingpladsen. Der er mulighed for sengelinned, evt. som tilkøb. På nogle campingpladser kan du også tilkøbe en velkomstpakke, forfriskninger, vin, tapas eller andre lækre ting.

Glamping kan være meget romantisk, men det er ikke kun for par. Glamping er for alle! På nogle campingpladser er der 4 sovepladser i glampingteltet, så børnene kan også komme med. Glamping er også et oplagt bud på en hyggelig venindetur et skønt sted i Danmark.

Gavekort til Glamping

Giv et gavekort til et glamping ophold og meget mere

De bedste gaver er dem, man kan glæder sig til. Køb et gavekort til camping og glæd en, du holder af. Gavekortet kan indløses på en af de +200 DK-CAMP campingpladser - der er frit valg.

Her kan du tage på glamping

Se alle resultater

Glamping på Sjælland og øerne

Sjælland byder på mange dejlige oplevelser, hvor et glampingophold er det perfekte udgangspunkt. Du kan f.eks. overnatte i et fint glampingtelt på Sydsjælland tæt ved vandet. Måske kan I tage i Sommerland Sjælland, når I er på glamping i nærheden? Eller kombinere en tur til København med et glampingophold? Der er mulighed for glamping mange steder i Danmark, og DK-CAMP bookingportalen er det oplagte sted at søge dig frem til dine muligheder.

Find jeres glampingophold på Sjælland

Glamping på Fyn og øerne

Fyn og de omkringliggende øer er oplagte glamping destinationer. I kan f.eks. overnatte i et glampingtelt med havudsigt på flere af de fynske DK-CAMP campingpladser. Kombiner evt. glampingturen med en tur i kano eller havkajak – eller en afslappende dag på stranden. En tur på glamping får med garanti smilet frem og hverdagen lidt på afstand. Glamping er det perfekte udgangspunkt til at skabe skønne ferieminder.

Book en glampingtur på Fyn

Glamping i Nordjylland

Nordjylland byder på mange forskellige glamping oplevelser. I kan f.eks. booke et glampingophold tæt på en af de idylliske købsstader, eller tæt ved nationalparken Thy. Hvis det frister med et havdyp, finder I også gode glampingmuligheder tæt på vandet i Nordjylland. Glamping kan kombineret med lige præcis de oplevelser, I foretrækker.

Søg dig frem til glamping i Nordjylland

Glamping i Vestjylland

Drømmer I om at kombinere Vestjyllands fantastisk smukke natur med glamping? Så er jeres drøm kun få klik fra at gå i opfyldelse! På DK-CAMP bookingportalen finder I flere skønne campingpladser med glampingtelte tæt på Vesterhavet. Måske hyggelige Ringkøbing kalder på jer, eller klitterne og det brusende Vesterhav? Dit glampingophold i Vestjylland starter her.

Find jeres glampingophold i Vestjylland

Glamping i Østjylland

Glamping og skønne oplevelser i Østjylland er det perfekte match. I Østjylland finder du mange skønne campingpladser med mulighed for glamping. Så er det op til dig at vælge, om glampingopholdet skal kombineres med en øferie, en kanotur på Gudenåen, badeferie eller shopping og kultur i den nærliggende by. Her på bookingportalen finder du mange muligheder for at booke et fedt glampingophold i Østjylland.

Book en glampingtur til Østjylland

Glamping i Syd- og Sønderjylland

Trækker Sydjylland og Sønderjylland i jer? Enten for at mærke historiens vingesus eller opleve nationalpark Vadehavet? Glamping i Syd- og Sønderjylland kan det hele. Du og dine kære kan tage en tur på glamping og skrue max op for hyggen i kombination med oplevelser i et helt unikt område af Danmark. Glamping er essensen af nærvær, hygge og luksuscamping. Kombiner jeres næste eventyr med en tur på glamping, som kronen på værket.

Søg dig frem til glamping i Sønderjylland