Tag på glamping

På glamping er der ingen halvflade luftmadrasser, fugtige soveposer eller besvær med selv at slå teltet op. Du skal heller ikke møve dig i tøjet, når du skal skifte tøj eller kravle ud i det fugtige fortelt for at finde dine sko.

Hvad er glamping?

Glamping er velindrettede luksustelte med varme senge og bløde puder, som er slået op i naturskønne omgivelser på en campingplads.
Glamping er ikke nødvendigvis noget, som du forbinder med traditionel camping, men det er stadig en del af campingverdenen. Mange campingværter har taget det til sig, fordi det går godt i spænd med det, som camping er – natur, nærvær og ferie i Danmark.

Glamping i Danmark starter her

 

Find campingpladser med glamping

drinks foran telt
kvinde læser en bog på glamping
Udeliv og luksus i skøn forening
glamping snack

Mere end et luksustelt

Et glampingtelt er mere end et luksustelt. Det er for dig, der drømmer om at komme ud i naturen, vågne til lyden af fuglefløjt og mærke solens stråler gennem teltdugen, gå på opdagelse i den danske natur og udforske stier og vandløb i området. Alt det kan du få, uden at undvære en blød seng at sove i med dyner og puder, som du kender det fra dit eget hjem.
Og nej, du skal naturligvis ikke selv slå teltet op. Det er jo glamping – så ingen grund til at panikke over kampen med teltstænger i regnvejr og luftpumper til luftmadrasserne. Teltet står klar til dig, når du kommer.

Hvorfor glamping?

Fordi du slipper for at vågne op på en halvflad luftmadras, da et glampingtelt indeholder al den komfort du kender fra dit eget hjem og sidst men ikke mindst udspændte barduner.
Når du tager på glampingferie får du muligheden for at kombinere barndommens minder om teltture med hotelværelsets bløde senge.

Fælles for alle glampingteltene på campingpladserne er, at du får den perfekte kombination af natur og velindrettede telte med lune dyner, bløde senge og indbydende verandaer. Her kan du kan nyde et glas vin, alt imens du nyder en smuk solnedgang.
Glampingteltene kan have forskellige former. De kan have form som beduintelte, de kan være firkantede telte eller ligne tipier.

Glamping er for alle

Glamping er ikke kun for dem, som aldrig har prøvet at være på campingferie før. Det er lige så meget til dig, der er garvet campingvogns campist eller hyttecampist, som gerne vil prøve noget nyt.

Her kan du tage på glamping

Se alle resultater
Gavekort til Glamping

Giv et gavekort til et glamping ophold og meget mere

De bedste gaver er dem, man kan glæder sig til. Køb et gavekort til camping og glæd en, du holder af. Gavekortet kan indløses på en af de ca. 200 DK-CAMP campingpladser - der er frit valg.