Egen campingvogn

Ferie med egen campingvogn er ikke bare en ferieform. Det er en livsstil. En passion. En drøm og indbegrebet af frihed, ferie og tid til at nyde livet.

Nogle er vokset op med ferier i egen campingvogn og har kørt Danmark tyndt, hver gang chancen var der for at komme ud med vognen og nyde en ferie i det fri på camping. Med gode minder om barndommens lykkelige stunder på camping i Danmark, skal der ikke meget overtalelse til for at fortsætte med at tage på camping i egen campingvogn, når du selv bliver voksen og får børn. For gode minder skal gives videre.

For andre er livet som campist med egen vogn noget, der opstår som en drøm. Drømmen om frihed, afslapning og tid til hygge med familien. Forude ligger en lang række førstegangsoplevelser: Det første køb af egen campingvogn. Den første gang, vognen spændes efter bilen. Den første gang, du triller ind på en campingplads og den første gang, du, efter en god nats søvn i vognen, slår døren op til smuk natur, til sommer i Danmark og til et hav af muligheder for oplevelser.

Find den campingplads, der passer til dine feriedrømme

fortelt til campingvogn med fiskenet foran
pige leger med sæbebobler foran campingvogn
Par nyder en drik i forteltet til campingvogn
Udlev drømmen om frihed

Find lige netop din drømmeplads

Du kan på alle DK-CAMPs campingpladser finde en plads til din vogn. Uanset om du er ny eller garvet campist. Om du ønsker en fastliggerplads eller ønsker at besøge flere campingpladser i samme sæson. Om du er til store pladser med læ og privatliv. Om du er til campingliv omgivet at liv og glade dage. Eller om du foretrækker en smuk udsigt og rolige omgivelser. Mulighederne er mange.

Hos DK-CAMP ved vi, at feriedrømme kan se ud på mange måder, og derfor er vi stolte af at kunne præsentere +200 unikke, forskellige og selvstændige campingpladser, som til sammen gør det muligt for dig at finde lige netop din drømmeplads.

Find campingplads

Se alle resultater