Bedsteforældre camping

Kommer børnebørnene på besøg i ferien, mens forældrene arbejder? Så pak taskerne og sæt kurs mod campingpladsen!

Her finder I de bedste rammer til kvalitetstid på tværs af generationer og plads til at skabe en masse gode minder, som både store og små vil se tilbage på med et smil. Find campingpladser i Danmark til børnebørn og bedsteforældre her.

Glade øjeblikke på tværs af generationer

Nogle af vores bedste barndomsminder er fra campingpladsen, hvor vi løb legende rundt, plaskede i vand og gik på opdagelse i naturen - og når vi tager børnebørnene med på camping, giver vi disse glade øjeblikke videre til den næste generation. 

De trygge rammer på campingpladserne giver oplagt mulighed for kvalitetstid med børnebørnene - uanset om de er helt små eller ved at være halv-voksne allerede.
Her vil både I og de møde ligesindede, og I vil aldrig kede jer med alt det, der skal udforskes, og alle de hyggelige aktiviteter, I kan lave sammen.

Bedsteforældre og børnebørn går en tur på campingpladsen
Bedstemor og barnebarn sidder ved bordet foran campingvognen
bedstefar og barnebarn nyder skyggen foran campingvogn
Kvalitetstid med børnebørnene

Oplev camping-stemningen sammen

Hos DK-CAMP finder I et stort udvalg af campingpladser i hele Danmark - uanset om I kommer i egen campingvogn, eller lejer en hyggelig hytte, telt eller vogn. 
Derudover tilbyder flere af campingpladserne sjove aktiviteter for bedsteforældre og børnebørn, som I kan nyde sammen. 

Se alle de børne- og bedsteforældre venlige campingpladser her

Se alle resultater
Margenmads bordet foran campinghytten

Sammen i køkkenet

Lækker mad og godt selskab - dét er camping i en nøddeskal! 
I de skønne fælleskøkkener på campingpladserne er der plads til at stå side om side og bruge nogle hyggelige timer på at fremstille lækre måltider eller søde sager. Her kan selv de mindste være med, og det er perfekt til at slå hjernen fra for en stund, og nyde det gode selskab mens du lærer alle dine smarte madlavnings-tricks videre til den næste generation. 

Barnebarn sætter hat på bedstefar

Sjove aktiviteter for hele familien

På flere campingpladser kan I finde aktiviteter arrangeret specielt til bedsteforældre og deres børnebørn, og nogle af campingpladserne afholder endda bedsteforældre-uger, som vil være fyldt med sjov og leg for både store og små.
Så tag I roligt børnebørnene i hånden og drag af sted mod en af campingpladserne - en oplagt mulighed for at lægge hverdagen på hylden for en stund, og nyde samværet med dem, vi holder af.