Lej en campinghytte

Hytteferie i Danmark giver dig tid og plads til hygge og nærvær med familien. Her kan både store og små nyde udelivet og de mange aktiviteter, der venter lige uden for døren.

Drømmer du om en ferie med plads til, at børnene kan løbe omkring og finde nye legekammerater, mens du selv nyder en kop kaffe i ro og mag på terrassen? Om en ferie, hvor både den smukke, danske natur, store oplevelser og et væld af aktiviteter er inden for rækkevidde – og hvor du ikke skal gå på kompromis med komfort? Så er hyttecamping måske noget for dig.

To par sidder og spiller brætspil på terrassen af deres feriehytte
Morgenmad ved campinghytten
Hytteferie rimer på hyggeferie
Far læser bog for børnene på hemsen af campinghytten

Hvilken campinghytte er du til?

DK-CAMPs campingpladser tilbyder et bredt udvalg af campinghytter i Danmark. Her kan du leje en hytte og få fornemmelsen af sommerhusferie og campingferie på én og samme tid. Med en hytte på en campingplads går udeliv og hjemlig komfort hånd i hånd. Du kan trække dig tilbage til din campinghytte og nyde roen med familien, og så har du også mulighed for af at nyde godt af de mange aktiviteter og faciliteter, der er på campingpladsen. Her kan du tage på oplevelse i området og bagefter slappe af med grill- og aftenhygge på terrassen.

Kort sagt, er en campinghytte et lille feriehus med alt det, som du skal bruge til din hytteferie i Danmark.
Lej en hytte på en campingplads og oplev campinglivets mange friheder

Læs mere om vores hyttetyper her. 

Typer af campinghytter

Vælg den campinghytte, der passer til dine feriedrømme

Uanset, om du er på udkig efter en campinghytte til en miniferie eller til en længere ferie, er der en lang række hytter til din hytteferie i Danmark at vælge mellem. Standarden på hytterne varierer fra den beskedne simple hytte med det mest nødvendige udstyr til en luksuscampinghytte, der er lige så komfortabel som et lille feriehus.

Med det store udvalg gør vi det enkelt for dig at vælge lige netop den form for hytter i Danmark, der passer til dit behov og dine drømme.
For at give dig den bedst mulige information om standarden på hytterne på campingpladserne, er de inddelt i forskellige kategorier: simpel hytte og luksushytte.

 

Find campinghytten til din ferie

 

Se alle simple hytter

Se alle luksushytter