Aktiv ferie

Få inspiration til, hvordan du kan planlægge en ferie på camping med mulighed for at få pulsen op med forskellige outdoor-aktiviteter.

Hører du til dem, der foretrækker en aktiv ferie for at komme ned i gear? Med en campingferie har du mulighed for at slappe af og overnatte helt tæt på den smukke danske natur samtidig med, at du om dagen kan få pulsen op med en lang række aktiviteter. Nogle campingpladser har specialiseret sig i outdoor-aktiviteter og tilbyder en række forskellige muligheder, som du kan vælge mellem. Mens andre campingpladser tilbyder enkelte aktiviteter som fx kano- eller kajaksejlads, ridning eller MTB-ruter. 

Find campingpladser med Lystfiskeri

Find campingpladser med kajakudlejning

Find campingpladser med Kanoudlejning

Find campingpladser med ridning

Find campingpladser med cykler/MTB

Cykeltur med overnatning i telt
Kanotur på Camping
Cykelhjelm hænger på cykelstyret
Få pulsen op for at få den ned

Foto: Skyttehusets Outdoor Camp

Fiskeri og camping - den perfekte kombination

Uanset om du er på udkig efter Put and Take, eller skal ud på båden med fiskestangen, går det hånd i hånd med en overnatning på en af de skønne DK-CAMP campingpladser. 

Campingpladser med gode vandre- eller cykelruter

Mange af DK-CAMPs campingpladser ligger smukt og attraktivt placeret i forhold til gode vandre- og cykelture i de omkringliggende omgivelser, som du kan nyde med dagsudflugter ud fra den enkelte campingplads. Eller du kan planlægge en ferie, hvor du bevæger dig gennem smukke Danmark og overnatter på de forskellige campingpladser på vejen.

Find campingpladser med gode vandreruter i nærheden

Find campingpladser med gode cykelruter i nærheden

Planlæg ferien på to hjul eller til fods

Aktiv ferie ved vandet

Er du typen, der tager på ferie, men ikke bare kan sidde stille? Så er en aktiv ferie på camping ved vandet lige noget for dig. Flere og flere tyr til at komme ud i naturen, bevæge sig og opleve, hvad der sker omkring os. 

Find inspiration til hvilke trends og aktiviteter på og i vandet, du kan prøve kræfter med, når du er på camping.

Læs mere om aktiv ferie ved vandet