Klem det sidste ud af sommeren med en campingferie i august

Den danske sommer varer heldigvis længe - og hver måned har sin charme. August byder ofte på lune dage med mulighed for at bade i havet uden at skulle bide det kolde gys alt for meget i sig. Det er også i august, at både blommer, havtorn og andre bær modner og indbyder til ture på rov i den smukke danske natur. Desuden er det i august, at reglen om én is om dagen bliver fordoblet til to is om dagen – bare fordi, vi jo lige skal nyde den sidste sommermåned ekstra meget.

Hvis du er én af dem, der først har ferie til august eller bare drømmer om at forlænge sommeren lidt endnu, så forkæl dig selv og dine nærmeste med et ophold på camping i de lune sensommerdage. Her får du den danske sensommer helt ind under huden, får mulighed for at slappe af og nyde nogle dage i det fri.

Skyggehygge
Hyben
blomster
Sensommercamping

Ferie på din måde

Uanset, om du ønsker at leje en hytte, et telt eller en campingvogn, har vi masser af muligheder at vælge mellem. Og kommer du med din egen campingvogn, telt eller autocamper ligger landet åbent for dig - det handler bare om at vælge, hvor turen skal gå til. Her på hjemmesiden kan du altid finde inspiration til, hvor i landet, du ønsker at tage på opdagelse og nyde din campingferie.

Glæd dig til en augustferie med store oplevelser, hygge med de nærmeste og strandtid.

Find din sensommerferie på camping i Danmark her.

 

Planlæg og find din sensommerferie

Find campingpladser i Danmark

Se alle resultater