Oplev sensommeren på camping

Sensommeren i Danmark er en særlig tid, hvor vi kan nyde de sidste af sommerens varme dage og lyse aftener og opleve skønne ting i naturen: 

  • I august er der gode muligheder for at sanke blommer, havtorn, brombær og andre bær. Strandene og kystområderne er stadig populære udflugtsmål, og der er typisk god plads ved seværdighederne.
  • I september er svampesæsonen på sit højeste, og det er oplagt med en sanketur i skoven. Det er også i september, at du bl.a. kan nyde synet af Sort Sol og andre trækfugle på vej mod varmere himmelstrøg. 

Er du en af de heldige, der har ferie eller plads i kalenderen til en tur på camping i august eller september? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Far og søn går tur på badebro ved Camp hverringe
Par sidder ved et bord foran en autocamper på Camp Hverringe
Hyben

Foto: Søhøjlandets Familiecamping

Nyd den danske sensommer med en campingferie

Ferie på din måde

Uanset om du medbringer egen vogn/eget telt - eller drømmer om en hyttetur eller et glampingophold - i sensommeren, finder du masser af muligheder her på Danmarks største camping bookingportal. 

Find din sensommerferie på en af de +200 DK-CAMP campingpladser her på portalen.

Hvilken form for camping er du til?

Børn kigger på DK-CAMPs kort over campingpladser i Danmark

Oplev Danmark i sensommeren

Camping er det perfekte udgangspunkt, når I skal opleve Danmark - uanset årstid. De danske campingpladser ligger altid tæt på naturen, og ofte også på seværdigheder og hyggelige byer.

På camping er der højt til himlen og mulighed for at komme op i gear - eller ned i gear - afhængig af hvad I trænger til.

  • Drømmer du om at se Sort Sol over Vadehavet?
  • Gå på svampejagt i de store sjællandske eller midtjyske skove?
  • Nyde sensommeren ved kysten?

Uanset hvor turen går hen i sensommeren, findes der en DK-CAMP campingplads, som matcher dine feriedrømme. Se dig omkring på Danmarks største camping bookingportal og find den del af Danmark, som opfylder dine sensommerdrømme.

Hvor skal årets sensommerferie gå hen?

Se alle resultater