Tornby Strand Camping - Hirtshals

Åbningsperiode: 01.01.2024 - 31.12.2024

For autocampere / Stellplätze: 01.01.2024 - 31.12.2024

Dejlig familie plads ved den nordjyske vestkyst - med super gode faciliteter. 

Rolig campingplads med ca. 300 store pladser til camping med campingvogn, autocamper eller telt. Vi har hytter i forskellige standarder og priser - mange med toilet og bad. På pladsen er der indendørs og udendørs swimmingpool, wi-fi, butik, stor minigolf og meget mere. Der er 5 km til Hirtshals og ikke langt til Hjørring, Løkken, Skagen og Tversted. NY SEVICEBYGNING 2022

For de voksne:

Pladsen er for jer, der ønsker stille og rolige omgivelser med masser af plads og skøn natur. Vi er tæt på Vesterhavet og den dejlige strand. Vi lægger vægt på personlig service og gode oplevelser for store og små.

For de små:

Pladsen er også for jer, der søger trygge og rolige rammer til en campingferie med mindre børn. Vi har masser af plads, indendørs og udendørs swimmingpool, lege/aktivitetsrum, stor legeplads, fodboldbane.

Faciliteter:

Vi har to dejlige swimmingpools - en indendørs og en udendørs. Her er flere servicebygninger fordelt på pladsen. Bl.a. ny vinteråben servicebygning i midten af pladsen. Vi lægger stor vægt på at have en pæn og velholdt plads med rene servicebygninger. Der er butik med frisk morgenbrød og det, du lige mangler. I området er der flere spisesteder. Dejlig stor legeplads med hoppepuder, minigolf, beachvolley, bordtennis, billard, air hockey og der er løbende aktiviteter på pladsen. Ny vinteråben servicebygning fra 2022.

Området:

Midt i naturen, tæt ved Hirtshals og kun 1 km til Vesterhavet. Området omkring Hirtshals og Nordjylland byder på mange oplevelser og seværdigheder. Campingpladsen ligger som et godt udgangspunkt til at udforske Nordjylland. Tag på familien med på udflugt til Rubjerg knude fyr, Nordsøen oceanarium. Kun 45 minutter til Skagen, Aalborg eller Fårup Sommerland. Pladsen ligger i Hjørring kommune ved Hirtshals mellem Tversted, og Løkken.

Særligt for autocampere:

Vi tilbyder gode forhold for autocampere - tæt ved skov og strand. Vi har åbent hele året. Vi har moderne faciliteter, og der er mulighed for tømning og påfyldning af vand.
Der er plads til store og små autocampere.

Hytter og udlejning:

Mange moderne hytter med bad og toilet der er åbne hele året. Glampingtelte og villatelte til udlejning i højsæsonen. Vi har også simple værelser med køjeseng til en enkelt overnatning

Udvalgte faciliteter

  • Store autocamperpladser
  • Udenfor bom
  • Sen ankomst
  • Tømning af toilet
  • Indenfor bom
  • Tømning af gråvand
  • Komforthytte
  • Lej telt/villatelt
  • Lej campingvogn
  • Værelse/lejlighed

Se præsentationsvideo

Dk Camp Forside

Video fra pladsen

Betalingsmetoder

Betaling sker via link til onlinebetaling eller bankoverførsel til campingpladsen. Mere information følger pr. mail.