Wellness på camping

Bestil et wellnessophold på camping med plads til ro og forkælelse for krop og sjæl.

For nogle er wellness lig med afslapning, ro og tid til at være i naturen. For andre er wellness forbundet med luksus og lange bade i bobler. For andre igen er wellness indbegrebet af tid til at bruge sin krop aktivt, mærke pulsen og trække luften helt ned i lungerne.

Definitionerne er mange og individuelle, men kendetegnende for dem alle er, at wellness handler om at gøre noget godt for sig selv. At trække stikket for en stund og finde ro. At give sig tid til at nyde selv de små ting, der betyder noget.

Med et ophold på camping har du mulighed for at finde lige netop din definition af wellness.

Og oven i det, har du en unik mulighed for at komme helt tæt på den smukke danske natur, som omgiver mange af DK-CAMPs campingpladser. Uanset, om du har lyst til en morgendukkert i bølgen blå, om du er til en stille kanotur kun omgivet af stilhed og bølgeskvulp, eller om du længes efter at lade din krop falde til ro i en dejlig opvarmet pool, er mulighederne mange.

 

Et par går tur på en campingplads
stentårn på strand
Træk vejret og nyd livet
Lækre snack til glampingferien

Fred og ro i smukke omgivelser

På mange af DK-CAMPs campingpladser kan du holde ferie midt i Danmarks smukkeste natur. På vores Små pladser finder du ro omgivet af smuk natur. Her er der fokus på hygge, nærvær og intimitet. Her kan du nyde et ophold med fredelige omgivelser, der kan få dig helt ned i gear, og det er oplagt at udforske den omkringliggende natur, inden du i ro og mag kan tilberede en lækker middag for to eller tage på opdagelse blandt de lokale spisesteder.

Få pulsen op for at få den helt ned

Hører du til dem, der foretrækker en aktiv ferie for at komme ned i gear, så finder du også en lang række pladser, der foruden gå- og cykelture i de omkringliggende omgivelser også tilbyder andre aktiviteter som kano- eller kajaksejlads eller mountain biking.

Prøv en aktiv ferie

Græs mellem tæerne eller luksus og komfort?

Hvis du gerne vil helt ned på jorden, kan du slå et telt op og nyde fornemmelsen af vådt græs under fødderne og lyden af fuglefløjt gennem teltdugen. Men hvis du gerne vil kombinere dit campingophold med komfort, er der naturligvis også mulighed for at komme i egen campingvogn eller for at leje en hytte eller feriebolig.