Lej et glampingtelt

Vil du ikke gå på kompromis med den luksuriøse oplevelse på din ferie? Men drømmer du alligevel om at komme helt tæt på naturen og ned på jorden? Så er glamping måske sagen.

Her er ingen halvflade luftmadrasser, fugtige soveposer eller regn som drypper ind. Her får du den luksus, som du kender fra lækre hoteller – bare rykket helt ud i naturen. Glamping er med andre ord en kombination af glamour og camping, deraf navnet GLAMPING.

Find campingpladser med glamping

glamping snack
drinks foran telt
Let's go glamping where the WiFi is weak!

Her kan du tage på glamping

Se alle resultater

Mere end et luksustelt

Glamping er for dig, der drømmer om et ophold ude i naturen med alt, hvad det indebærer af smukke landskaber, mulighed for at spænde vandrestøvlerne på og udforske stier, vandløb, cykelruter, og for at vågne til lyden af fuglefløjt og solens stråler gennem teltdugen. Alt sammen uden at undvære komforten og følelsen af at kunne slappe helt af.

Så når du spænder vandrestøvlerne af, eller kommer tilbage til dit telt efter en dejlig dag i det fri, kan du åbne op til et telt udstyret med alt, hvad du behøver for at kunne smide benene op og nyde livet i smukke omgivelser.

Unik overnatning

Glamping er også for dig, der drømmer om en anderledes ferieoplevelse med en unik overnatningsform. Her får du ikke bare endnu et anonymt hotelværelse eller for den sags skyld et standardtelt, som du husker det fra din barndoms teltture. I stedte får du en kombination af det bedste fra mange verdener.

Der findes mange former for glampingtelte – lige fra smukt indrettede beduintelte til tipier. Fælles for dem alle er, at du får den perfekte blanding af outdoor-liv og luksus i form af lune dyner, bløde senge og indbydende verandaer, hvor du i ro og mag kan nyde et glas vin, mens solen går ned.

Og nej, du skal naturligvis ikke selv slå teltet op. Det er jo glamping – så ingen grund til at panikke over kampen med teltstænger og luftpumper. Du kan slappe helt af.

Lej et villatelt

Er du på udkig efter andre former for luksustelte, som du kan leje til din campingferie? Se også vores oversigt over campingpladser, der udlejer lækre og velindrettede luksus- og villatelte.

Unik og anderledes overnatning

Få en ferie lidt ud over det sædvanlige og overnat på måder, som du ellers kun kan drømme om. Tilbring natten i en yurt som nomaderne, føl den ultimative frihed og sov i et flyvende telt, eller lev dig ind i eventyret i en hobbithytte.