Simpel hytte

En simpel hytte er en campinghytte der er perfekt til dig, der drømmer om en ferie i naturskønne omgivelser og med alle campingens charmerende aspekter, men med mulighed for at lukke døren og slappe af i ro og fred når dagens oplevelser er forbi!

Når du lejer en simpel hytte, får du altid senge, lamper og møbler med - og så meget mere end det! 

Simple hytter er nemlig uden bad og toilet, og de fleste af dem også uden køkken. Dette betyder, at du, selvom du sover i en hytte, får campingpladsen og alle campingens hyggeligste aspekter helt ind på kroppen. 

Nyd de afslappende samtaler, der opstår i fælleskøkkenet mens I er i gang med aftensmaden, og den stille gåtur op til servicebygningerne om morgenen, hvor du rigtig kan mærke pladsen vågne. 

Du får altså camping helt ind på livet, i et unikt miks mellem afslappende hytteferie og hyggelig campingferie. 

Book din hytteferie her

Familie nyder terrassen på deres campinghytter
Børnene hygger i deres køjeseng i campinghytten
Simpel campinghytte

Foto: Tørring Camping

Hytteferie på den enkle måde

Hvad kan jeg forvente af en simpel hytte?

Alle de simple hytter indeholder senge, lamper og møbler. I nogle af hytterne findes også et tekøkken, hvor der er et køleskab og mulighed for tilberedning af mad - dog er der intet bad eller toilet i de simple hytter. 

På alle campingpladserne er der fællesarealer og servicebygninger med toiletter, bade- og køkkenfaciliteter, hvor du har mulighed for at lave mad. Det er altid en god ide at tjekke med campingpladsen, hvad der er til rådighed af f.eks. køkkengrej i simple hytter og servicebygninger, hvis du har planer om at bruge det.

Du vil opleve, at indretningen og udseende af hytterne varierer fra campingplads til campingplads - dette giver jer den perfekte mulighed for, at planlægge lige præcis jeres drømmeferie!

Shelters er også en del af vores overnatningskategorier simple hytter, læs mere om shelters her

Find campingpladser med simple hytter

Se alle resultater