Luksushytte

Trænger du og familien til at trække stikket og holde en ferie, hvor afslapning og hygge er i fokus? 

Så er et ophold i en luksushytte helt perfekt - her får I en ferie hvor I kan gå på opdagelse i de naturskønne omgivelser, og nyde alle campingpladsens fantastiske muligheder, mens en dejlig hytte står klar til jer, når dagens eventyr er forbi. 

En luksushytte er ligesom et lille feriehus med eget toilet og køkken, og flere af dem har også eget bad og separate soverum! 

Når I booker jeres luksushytte, vil I opdage, at udseende og indretning varierer fra campingplads til campingplads - det giver jer perfekt mulighed for, at finde lige præcis den luksushytte I drømmer om, og som vil skabe de bedste rammer til jeres ferie.

Book din luksushytte her

familie nyder deres aftensmad foran deres luksushytte
Luksushytter midt i den danske natur

Foto: Vorupør Camping

Luksushytter på campingpladser i Danmark

Foto: Hillerød Camping

Lige det ekstra, der gør camping til luksus

Luksusferie blandet med campingens charme

Når I vælger at tage på ferie i en luksus campinghytte, får I en ferie i en helt unik kombination mellem luksus og camping - hytten står klar til afslapning i højeste gear efter en dag fuld af sjov og ballade, men I kan stadig nyde alle campingens charmerende aspekter - lav mad i fælleskøkkenet, giv den gas på legepladsen, kår en ny minigolf-mester eller hop i poolen så mange gange du kunne tænke dig! 

Når du vælger at booke en luksushytte opstår der nemlig et helt unikt samspil mellem campingpladsens liv og en ferieboligs rolige rammer.

Find campingpladser med luksushytter

Se alle resultater

Find din drømme luksushytte

Skal jeres ferie bruges på dage ved poolen, sjov på legepladsen eller dejlige gåture i skov og på stranden? Når I søger efter jeres drømmeferie hos DK-CAMP, kan I vælge mellem flere filtre, der hjælper jer med at skræddersy jeres ferie lige efter jeres behov - så uanset hvad I er til, kan I finde lige præcis dén campingplads og luksushytte I drømmer om. 

Tjek også ledighed og priser, når du søger, så du nemt og hurtigt kan booke jeres ferie. 

Nemmere bliver det ikke!

Book din hytteferie nu