Find din campingplads med badeland

Kalder alle vandhunde!

Ferie på camping går for mange hånd i hånd med sjove timer i vandet, så gør jer klar til at tage den et ekstra skridt! Du kan nemlig på flere af pladserne finde både indendørs- og udendørs badeland, hvor rutsjebaner, vipper og badedyr nok skal føre til flere timers sjov for selv de vildeste legebørn. 

Så gør jer klar til en ferie med fart over feltet i de skønne naturrige omgivelser på en campingplads, hvor I efter en dag i badelandet kan nyde den afslappende stemning, der hviler over campingpladsen.

Book din drømmeferie nu

Camping med badeland

Foto: Sannes Familiecamping

Badeland på camping

Foto: Sandager Næs Camping

Sjove dage i vandet
Camping med badeland

Foto: Hals Strand Camping

Indendørs badeland 

Sjov og leg i læ for vind og regn - lyder det som noget for dig? Nyd din badeferie på en campingplads med indendørs badeland, hvor de mindste kan få lov til at give den fuld gas i trygge rammer. Slap af i skønne omgivelser, mens børnene finder nye legekammerater, der vil være med til at skabe gode minder, som I alle kan se tilbage på med kæmpe smil på læben.

Udendørs badeland 

Campingferie på en campingplads med udendørs badeland kan kun beskrives på en måde - uforglemmelig! Både store og små kan nyde en dag i badelandet, hvor der er plads til både at bade i solskinnet, og plaske rundt i vandet. 

Giv din campingferie lige dét ekstra, og nyd den helt fantastiske blanding af campinglivets rolige atmosfære og flere timers underholdning, der med garanti vil bringe et smil på læben.

Campingpladser med udendørs badeland

Se alle resultater

Campingferie præcis som du drømmer om

Nyd magien ved camping, præcis som du vil have den! Når du planlægger din ferie, kan du skræddersy den lige efter dine ønsker ved at gøre brug af de mange filtre tilgængelige på DK-CAMP. 

Tjek derudover både priser og ledighed på campingpladser over hele landet. 

Find din ferie nu