Oplevelser

Få inspiration til, hvordan og hvor du kan finde de oplevelser, der skal udforskes, når du tager på campingferie i Danmark. 

Ferie handler om at opleve sammen med dem, du holder af. Opleve nye egne eller steder. Opleve store attraktioner og små mirakler, der gør ferien til noget stort. Danmark er fuld af store kontraster, smukke landskaber og inspirerende byer, og ofte venter der et hav af oplevelser lige om hjørnet. Spørgsmålet er, hvor turen skal gå til, og hvilke oplevelser, der skal danne rammen om din næste ferie?

Find din næste feriedestination i Danmark

Uanset, om du ønsker at udforske et bestemt område af Danmark, når du er nået frem til din feriedestination, eller om du vil bevæge dig på tværs af landet og opleve de store variationer og forskelligheder, Danmark har at byde på, er mulighederne mange. Find inspiration til, hvor din næste campingferie i Danmark skal gå til, og glæd dig til at udforske, genopleve eller opdage for første gang. 

Par slapper af i kornmark. Sommerdag i Danmark

Foto: Niclas Jessen

Oplev Danmark

Gå på opdagelse i Danmark, og find frem til lige netop det sted i landet, der skal danne rammen om din næste campingferie. God fornøjelse.

Oplev Danmark

Oplev langsomt

En ting er, hvor turen skal gå til. En anden ting er, om du skal opleve Danmark med bil, på cykel eller til fods? Eller en kombination af det hele? Hvis du har lyst til at opleve langsomt og få øje på alle de smukke udsigter, små detaljer og hyggelige kroge, der gør Danmark til noget særligt, kan cykelferie eller vandreture være en god måde at opleve Danmark på. Vi har samlet inspiration til, hvordan du kan planlægge din næste campingferie med cyklen eller vandrestøvlerne i bagagen. Find også links til gode cykel- og vandreruter i Danmark.

Tag på eventyr i Danmark med børn

Bestig et bjerg. Oplev en ørken. Far vild i en urskov eller tag på skattejagt ved skumringstid. Man behøver ikke rejse om på den anden side af jorden for at opleve vilde eventyr. For Danmark har det meste. Find inspiration til, hvordan du sammen med børnene kan drage på eventyr i den danske natur.

Pige leger med sæbebobler foran en campingvogn

Få rabat til oplevelser

Pust liv i dine feriedrømme. Tilmeld dig DK-CAMPs nyhedsbrev og få inspiration, tilbud og rabatter til en lang række attraktioner og oplevelser til ferien.

Når du tilmelder dig DK-CAMPs nyhedsbrev, bliver du løbende opdateret med inspiration til din næste campingferie i Danmark. Samtidig laver vi rabataftaler med attraktioner overalt i Danmark. Det betyder, at du som modtager af vores nyhedsbrev, løbende får rabatter til oplevelser, der hvor du holder ferie.

Derudover får du også rabatter til filmoplevelser, teater- og musikoplevelser m.v. over hele landet.

Find campingpladser i Danmark

Se alle resultater

Planlæg ferien med unikke oplevelser

Guidede sejlture langs de danske kyster, besøg på bryghuse og destillerier eller hvad med en trækketur på islandske heste?

Noget af det, der gør ferien helt speciel, er de oplevelser, der skiller sig ud og bliver til ferieminder. I samarbejde med GoTour har vi gjort det let for dig at finde, planlægge og booke en række unikke og anderledes ferieoplevelser, der hvor du skal hen.

Gå på opdagelse i de udvalgte oplevelser og planlæg en ferie, du aldrig glemme