Hvalpsund Familie Camping

Åbningsperiode: 01.01.2023 - 31.12.2023

Med den smukkeste udsigt ved Limfjordens vandkant finder I Hvalpsund Familie Camping. Pladsen har egen børnevenlig strand som indbyder til mange timers vandaktivitet, indsamling af skaller og krabbefiskeri. På stille dage er Limfjorden spejlblank og perfekt til kajak og paddleboards. Når “Blæsten går frisk over Limfjordens vande” er Fjorden velegnet til kite- og windsurfing. Her skaber vind og bølger spænding, sjov og udfordringer. 

Er I mere til vandplask og leg uden krabber, ja så har Hvalpsund Familie Camping 2 swimmingpools, et børnebassin og et stort bassin med rutschebane og boblezone. Pladsen indeholder også en stor legeplads med bl.a. gynger, 2 hoppepuder og en mooncarbane for de yngste. I sommerferien er der forskellige aktiviteter for børn. 

Er I til kolde forfriskninger og nemt aftensmad, kan det købes i Caféen på pladsen. Vi har også en lille butik med is, slik og daglige fornødenheder. Herudover rummer pladsen servicebygninger med køkkener, toilet, familierum, puslerum og vaskeri.

Hvalpsund Familie Camping og nærområdet indeholder alt det der skal til for en vellykket ferie, hvor der både er dømt afslapning og sjove aktiviteter. Her finder I gode afmærkede cykel- og vandreruter. Fiskesøen er vores nabo og 1 km fra pladsen ligger den hyggelige lystbådehavn. 2 km fra pladsen finder I Hvalpsund Golfklub og Hvalpsund Færgehavn, hvorfra I kan hoppe på vandtrampolin eller hoppe på færgen “Mary” til Sundsøre.

På Hvalpsund Familie Camping er der en rigtig dejlig atmosfære og en storslået natur. De smukkeste solnedgange ses fra vores plads og bliver I ligesom os tiltrukket af den gode stemning og en smuk natur, så ved I nu, hvor ferien skal gå hen.

Vi glæder os til at se jer. 

Familien Skov

 

Vintercamping: Åben med tilmelding før ankomst

Bemærk: Reception, butik og café er lukket i vintersæsonen.

Udvalgte faciliteter

  • Udendørs pool

Se præsentationsvideo

Betalingsmetoder

Online betaling til denne campingplads kan foregå via:

Dankort
Visa
Mastercard
Maestro
AmericanExpress
DinersClub
JCB