Saksild Strand Camping

Åbningsperiode: 01.01.2024 - 31.12.2024

For autocampere / Stellplätze: 01.01.2024 - 31.12.2024

Saksild Strand Camping ligger i et meget naturskønt område med hav, strand, marker og bakker og i fred og ro, men alligevel kun 25 km fra Danmarks næststørste by – Aarhus – med shoppingliv, caféer, koncerter, museer og forlystelser.

Saksild Strand Camping har Østjyllands bedste børnevenlige sandstrand med ”blåt flag” og med egen opvarmet swimmingpool.

Saksild Strand Camping er en aktiv familie-campingplads med fine og rene faciliteter.
Vi udlejer 33 hytter lige fra meget enkle cykelhytter med plads til 2 personer til vores nye luksushytter til 6 personer med eget køkken, 2 soveværelser, badeværelse, fast internet og klimaanlæg. I 2024 udvider vi antallet af hytter med 4 nye Strandhytter, som har en unik belligenhed tæt på både strand, minigolf og legepladsen. 

Der er gratis Wi-Fi på pladsen og opvarmet swimmingpool, samt en legeplads med hoppepude, gynger, forhindringsbane - og for de lidt mindre er der et legeområde med butik, rutsjebane og et vand og sandsystem. I 2022 er der udvidet med et aktivitetsområde på den gamle teltplads med 1 FlexFodboldbane og 1 Beachvolleybane. På den måde er der noget for både de helt små og store.

Hunde er gebyrfri, når de holdes i snor og luftes uden for campingpladsen.

I højsæsonen er det muligt at købe brød, enkle dagligvarer samt sportstøj og strandlegetøj i Strandshoppen lige overfor campingpladsen. Har du lyst til god gammeldags mad, kan det købes i den gamle restaurant Bondehuset ved siden af Strandshoppen. Er du mere til fastfood eller pizza, så ligger Vaffelhuset eller Trekantens Beachfood & Coffee lige ved siden. Danmarks ældste minigolfbane ligger blot 5 minutters gang fra campingpladsen, hvor man efter et spil minigolf kan nyde lidt lækkert til ganen i den hyggelige gårdhave. Lokale gårdbutikker ligger lige om hjørnet med friske grøntsager, brød og brugskunst.

Den dejlige og frodige natur lige ved campingpladsen udgør særdeles gode muligheder for cykel- og traveture. Campingpladsen udlejer i højsæsonen både voksen- og børnecykler i forskellige størrelser, foruden børnestole, cykeltrailere, hjelme og tandems.

Central beliggenhed for udflugter til LEGOLAND og Djurs Sommerland. Tag cyklen til Hou og sejl en tur til Samsø eller Tunø.

Vi har masser af aktiviteter i højsæsonen. Se nærmere på vores hjemmeside.

 

Vi glæder os til, at se Jer.

Udvalgte faciliteter

  • Simpel hytte
  • Komforthytte
  • Lej telt/villatelt
  • Plads til campingvogn
  • Plads til telt
  • Autocamper/Stellplatz
  • 151 - 300 pladser
  • Fiskerenseplads og fryser
  • Vintercamping
  • Legeplads