Aktiviteter til regnvejr på ferien

Få inspiration til aktiviteter, som du og familien kan hygge jer med, hvis regnen melder sin ankomst, når I er på camping. 

Selvom regn set med voksne øjne nogle gange kan få os til at sukke dybt, så kan regnvejr nu også noget – især, hvis man spørger de yngste i familien og finder regntøjet frem.

Der altså også noget formildende over regnvejr, når man ikke skal cykle gennem morgentrafikken, men i stedet kan trække vejret og nyde nogle dages ferie og afslapning med familien.

Forestil dig f.eks. en ferie eller weekendtur i en hyggelig hytte eller en campingvogn med familien i smukke Danmark. Med sol og byger, der afløser hinanden og skaber de bedste forudsætninger for at trække i regntøjet og nyde regnens dryp og de mange vandpytter, der kan hoppes i. Gå på opdagelse i naturen efter skatte og saml dem sammen, så I senere kan krybe sammen med spil, krea-hygge og lækker mad, mens regnen trommer på taget.

Slå jer løs og nyd nogle dage med tid til regnvejrshygge og sjov for hele familien på camping i Danmark.

 

Familie spiller brætspil
Pige hopper i vandpytter på en regnvejrsdag
Regnvejr er hyggevejr
Kvinde nyder sin kaffe med udsigt over campingpladsen

Sjov med Campus

Masser af sjove lege og aktiviteter til børnene, både til turen i bilen og mens i nyder ferien på camping - prøv Campus' bil bingo eller lav campus' lækre grillspyd, kun fantasien sætter grænser.

Se alle aktiviteterne her