Sandskaer Strandcamping

Åbningsperiode: 27.03.2024 - 15.09.2024

Sandskaer Strandcamping i Sønderjylland

Sandskaer Strandcamping er måske den  bedste og hyggeligste campingplads i Sønderjylland. Vi vil gøre vores bedste for at du får et godt ophold.

Med en placering lige ud til Lillebælt, midt i den skønneste natur, har du en verden af oplevelser tæt på. Området er  kendt for sit rige fugleliv – fasaner, kaniner og rådyr ses ofte. Er du heldig, kan du nyde synet af de legende marsvin, der boltrer sig i havet. Det er også her, fiskerne og dykkerne mødes for at nyde godt af det rige dyreliv, der findes under havets overflade. Med et ophold på campingpladsen er du helt tæt på naturen.

Fra trustpilot: Juni 05,2022 : "Skøøn dejlig plads
Skøøn dejlig plads, med en pragtfuld natur, strand og vand. Hvilken udsigt!!! Super lækre nye toilet-, bade- og køkkenfacilliteter. Sådan!!
Desuden en meget gæstfri vært, med fokus på gæsternes ophold.
Tak for nogle dejlige dage i april!!"

Familievenlig camping

Her er der masser af underholdning for børn og voksne. Derudover er der rig mulighed for at dufte skovbunden, få vind i håret og sand mellem tæerne. Vi har gode bad- og toilet forhold, stor kiosk og alle de øvrige fællesfaciliteter, som du forventer at finde på en moderne campingplads.

Campingplads centralt i Sønderjylland

Når du først er kommet ind på pladsen, kan du roligt lade bilen stå. Vi har en jolle, el-cykler, mountainbikes, heste, kajakker, vandcykel m,m. – så du kan udforske lokalområdet og samtidig være fysisk aktiv.

Det betyder imidlertid ikke, at der ikke er grund til at starte bilen og udforske Sønderjylland på egen hånd. Fra campingpladsen er der ikke langt til Møgeltønder og Vadehavet i vest, Danfoss Universe i øst og Flensborg i syd. Der er mulighed for treetop-klatring og et stort legeland tæt på samt shopping i Flensborg og Aabenraa. Er du til gourmet og hyggelige restauranter er Sønderjylland i øvrigt også det rette sted at være – her findes madoplevelser i særklasse.

Vi glæder os til at vise dig vores naturperle!

Kærlig hilsen Lejrchefen

Udvalgte faciliteter

  • Komforthytte
  • Glampingtelt
  • Værelse/lejlighed
  • 151 - 300 pladser
  • Plads til campingvogn
  • Plads til telt
  • Aktiviteter for børn
  • Boldbane
  • Petanque
  • Seværdigheder

Se præsentationsvideo

Sandskaer Strand Camping Aabenraa

Ferie i naturen i Sønderjylland

Betalingsmetoder

Betaling sker via link til onlinebetaling eller bankoverførsel til campingpladsen. Mere information følger pr. mail.