Lemvig Strand Camping

Åbningsperiode: 22.03.2024 - 20.10.2024

Campingpladsen i bakker og bølgers land

Et stenkast fra den vidunderlige Limfjord ligger herlige Lemvig Strand Camping, der med sine utallige muligheder og faciliteter er en sand perle af en vestjysk campingplads. Hos os er der altid rent og pænt, og du vil altid møde et venligt ansigt her på campingpladsen.

Campingpladsen ligger kun 50 meter fra badestranden, hvor der foruden badebro er lystbådehavn og flere gode vandrestier.

Lige præcis her har du også mulighed for at ”plukke” dine egne østers i Limfjorden. 

Lemvig Strand Camping er det sikre valg til en alsidig familie, der skal på en aktiv, mulighedsrig og herlig ferie i naturskønne og afstressende omgivelser. Men bare rolig, for vil du meget hellere sidde og slappe af og nyde en god bog eller et glas rødvin, så er her masser af plads og ro til det.

Faciliteter

Vi har flotte og ikke mindst rene faciliteter her på pladsen, og det er en ting vi altid vil vægte højt. Hos os er der flotte familie baderum, spabaderum, børneafdeling, puslerum, 2 TV-stuer, møntvask, stort fælles telt og massagestol.

På en god ferie skal der bades, og skulle det regne er Lemvig Strand Camping garant for godt bade vejr i den store svømmehal, der udover et stort bassin og børnebassin, byder på spa, tyrkisk bad og sauna for de, der skal forkæles. 

Der er herudover andre gode muligheder for at udfolde sig aktivt på legepladsen, på beachvolleybanen eller boldbanen, og er man mere til lidt hyggeaktivitet i jordnært tempo, kan man benytte sig af spillerummet og fornøje sig med pool, bordfodbold eller det finurlige air-hockey.

Når du bor hos os, har du rige muligheder for at dyrke vandsport. Der er nogen af de bedste muligheder for kajak og windsurfing og SUP lige præcis her.

Skulle man have lyst til friskbagt morgenbrød, så kan der forudbestilles morgenbrød fra bageren i Lemvig her på pladsen.

Beliggenhed

Lemvig Strand Camping ligger uforstyrret 2 km fra charmerende Lemvig, hvor der er dejlige spisesteder, gode forretninger og interessante kulturelle arrangementer og begivenheder. Kigger man i alle andre retninger er det den skønne vestjyske natur, der præger billedet. En tur til det storslåede Vesterhav er næsten et must, og en dejlig skovudflugt til Klosterheden ligger også lige for døren.

Hvis du kan lide at spille golf, så ligger der en god golfbane 900 m fra campingpladsen. Desuden ligger Jyllandsakvariet, Sneglehuset, B&O Museet, Mønsted Kalkgruber og Hjerl Hede inden for en overskuelig radius.

Udvalgte faciliteter

  • Vandre- og løberuter
  • Minigolf
  • Badestrand
  • Badebro
  • Indendørs badeland
  • Kiosk
  • Familiebaderum
  • Hunde tilladt
  • Vindsurfing

Se præsentationsvideo