Hytteferie i efteråret

Når bladene daler, og vinden rusker, er det noget helt specielt at sidde i en hytte med spil, varm kakao og hygge med familie eller venner om aftenen, når mørket falder på. Med en efterårsferie i en hytte eller en feriebolig på camping får du samtidig mulighed for at opleve efteråret på nærmeste hold med naturen lige uden for døren og med aktiviteter og oplevelser i nærområdet.

Hvis du drømmer om at trække stikket og hygge igennem i efteråret, kan du finde en oversigt over de campingpladser, der holder åbent i efterårsferien. På DK-CAMPs campingpladser kan du finde en lang række forskellige hytter, og det er muligt at skrue op og ned for komfort og faciliteter alt efter behov. Du kan finde oplysninger om de forskellige typer af hytter og ferieboliger.

Og hvis du stadig er helt på bar bund i forhold til, hvor i landet turen skal gå til, kan du finde inspiration til, hvad du kan opleve i Danmarks mange smukke egne.

dreng tegner i sand
blomster
picnic camping i foråret
Hyttehygge

Find ledige hytter i efterårsferien

Se alle resultater

Inspiration til oplevelser og hygge i efterårsferien

Siger man efterårsferie, så siger man også gode oplevelser og tid til at hygge sig med sammen. Vi har samlet inspiration til, hvad du og familien kan hygge jer med, når i er på efterårsferie sammen. Find både inspiration til gode og unikke oplevelser i hele Danmark og lad dig samtidig inspirere af vores mange idéer til, hvad I sammen kan lave, når i vender hjem til campingpladsen efter en dag fuld af oplevelser. 

Lad hyggen begynde

15 OPLEVELSER I EFTERÅRSFERIEN

Efterårsferien er lige om hjørnet, men hvad skal du og børnene lave i efterårsferien?

Ravsafari, en tur med veteranjernbane, Puzzle walk i kødbyen i København eller Bunker skattejagt. Mulighederne er mange! 
Vi har i samarbejde med GoTour samlet 15 sjove og lærerige bud på oplevelser fra hele landet til en familievenlig efterårsferie 2021. 

Planlæg ferien allerede nu og lad hyggen begynde

Sjov og hygge på ferien

Camping handler om at hygge sig med at lave de ting, du godt kan lide. Find inspiration til, hvad du kan hygge dig med, når du er på camping i efterårsferien.

Find campingpladser med Halloween aktiviteter i efterårsferien 2021

Find campingpladser, der holder åbent i efterårsferien

Se alle resultater