Boeslunde Camping

Åbningsperiode: 01.01.2024 - 31.12.2024

Camping med hjertet - Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Saml hele familien og hyg jer sammen i nogle historiske og gode rammer. Pladsen er opbygget omkring en gammel fattiggård, som er blevet moderniseret med respekt for historien. Der er mulighed for at deltage i de mange aktiviteter på pladsen, f.eks. kreaværksted, ponyridning, minigolf, boldspil og meget mere. Hele familien kan slappe af ved en af de tre svømmebassiner.

Vi tilbyder mulighed for at slappe af i vores hyggelige gårdcafemiljø, hvor en øl fra vores eget bryggeri kan nydes. Om sommeren er der desuden ”live” musik på enkelte eftermiddage/aftener, samt fællesgrill og børnediskotek om fredagen. Aktiviteter ses i vores aktivitetskalender.

Er I interesseret i naturen, er der mange oplevelser i vente. Der er gode stisystemer fra pladsen gennem skoven og langs den flotte naturstrand både til vandring og på cykel. Borreby Mose og Stigsnæs med et rigt fugleliv og Basnæs Nor og Glænø med dobbeltkyst og lavvandet laguneområde med spændende botanik ligger lige i nærheden.

Find inspiration som H. C. Andersen gjorde ved at besøge godserne Holsteinborg, Espe, Basnæs eller Herreborgen Borreby. Langs Storebælt er der et væld af gode badestrande lige fra naturistbadestranden Egerup til den mere kommercielle Kobæk Strand med badebro og restaurant.

Område indrettet med komfortpladser: Ekstra store og med direkte tilslutning af vand, afløb og strøm. Ligeledes mulighed for at leje hytter og værelser i forskellige størrelser.

Attraktioner nåes inde for overskuelig køre afstand:
København 1 time, Odense 1 time, vikingeborgen "Trelleborg" 20 min., "Bon Bon land" og "Fantasy World" 40 min., "Gerlev legepark", 10 min., tennis 1,5 km.

Vintercamping 1/10 - 1/4, kun efter aftale.

 

Udvalgte faciliteter

  • Vintercamping
  • Åbent i efterårsferien
  • Halloweenaktiviteter
  • Aktiviteter i påsken
  • Aktiviteter i uge 42

Se præsentationsvideo

DSC 7142

Betalingsmetoder

Online betaling til denne campingplads kan foregå via:

Dankort
Visa
Mastercard
JCB
DinersClub