Foldingbro Camping og Fiskesø - fred, ro og nærvær

Åbningsperiode: 01.01.2024 - 31.12.2024

I det sydlige Jylland mellem Vejen og Ribe, Esbjerg og Kolding - lige op ad Kongeåen - ligger Foldingbro Camping og Fiskesø midt i en skøn natur. En lille plads, med plads til alle.

Pladsen er attraktiv for familiens ferie og helt ideel for lystfiskere, da der er direkte adgang til Kongeåen, hvortil vi også sælger fiskekort, der må fiskes i Kongeåen fra 16. april til 31. oktober.
Vi har vores egen fiskesø, Put and Take, med fiskerenseplads, lille bålplads, og hertil sælges der fiskekort og lidt fiskegrej i kiosken, samt kolde og varme drikke. Der sættes fisk ud hele året. Du skal ikke bo på pladsen for at kunne fiske i vores sø.

Her er ingen krav om at du skal booke et bestemt antal overnatninger i højsæsonen, det er dine feriedage, og dem synes vi, at du selv skal bestemme over.

Er du til vandreture er Kongeåstien oplagt. Her kommer også mange forbi på cykel og med kano.
Til dem der er til kanosejlads, kan der lejes kanoer fra maj til starten af oktober.

Her er feriehytter, kiosk, hoppepude, ny legeplads, lille fælleskøkken, fællesstue og hyggeligt samvær på terrassen eller under halvtaget.
Trænger du bare til fred og ro er det selvfølgelig også muligt. Hunden må du tage med gratis.

Du er velkommen uanset om du kommer med telt, campingvogn, camplet eller autocamper, eller om du vil leje en hytte (der er tre typer), bemærk at shelterhytten kan kun bookes via hjemmesiden.

Der er mange attraktioner i området, bl.a. fodboldgolf, Åtte Bjerge, museer, zoo, historie, i Brørup finder du bl.a. supermarkeder, apotek, biograf og friluftsbad, og der er flere golfbaner i nærheden - og meget mere, der er en lang liste på hjemmesiden, se under Oplevelser.

Vi har åbent hele året - også i kiosken.

Velkommen

Udvalgte faciliteter

  • Syd- og Sønderjylland
  • Små Pladser
  • Vintercamping
  • Legeplads
  • Cykelruter
  • Kanoudlejning
  • Lystfiskeri
  • Kiosk
  • Singlecamping
  • Bedsteforældrecamping

Tilbud

Påskeferie i egen vogn

Book mindst 3 overnatninger og få 20% rabat på persongebyret. Tilbuddet er gældende for 2 voksne og 3 overnatninger, men tilrettes hvis jeres familie ser anderledes ud eller hvis I vil booke flere overnatninger. Tilvalg: EL, 40 kr. pr. døgn. Vi har også en fiskesø. Booking via vores hjemmeside.

Normalpris: 585,00 kr.
Tilbudspris: 489,00 kr.

Tilbuddet er gældende: 27.03.2024 - 01.04.2024

Tilbud

Påskeferietilbud i Luksushytte

Book 3 overnatninger i en vores store hytter og spar 50 kr. pr. overnatning. Tilbuddet er gældende for op til 4 personer. Normalprisen er ved 4 personer. I prisen er inkluderet rengøring. Booking via vores hjemmeside.

Normalpris: 2.170,00 kr.
Tilbudspris: 1.960,00 kr.

Tilbuddet er gældende: 27.03.2024 - 01.04.2024

Tilbud

Påskeferie i en af vores små hytter

Booker du tre overnatninger i en af vores små simple hytter, gives der 40 kr. i rabat pr. overnatning. Tilbuddet gælder for op til 6 personer (normalprisen er ved 6 personer). Læs mere på hjemmesiden og book via den. I prisen er inkluderet slutrengøring.

Normalpris: 1.480,00 kr.
Tilbudspris: 1.240,00 kr.

Tilbuddet er gældende: 27.03.2024 - 01.04.2024

Kontakt Foldingbro Camping og Fiskesø - fred, ro og nærvær

Google Maps

Betalingsmetoder

Betaling sker via link til onlinebetaling eller bankoverførsel til campingpladsen. Mere information følger pr. mail.