Efterårsferie på camping

Efterårsferie burde starte med H for hygge. Tag forskud på hyggen og planlæg allerede nu, hvor din campingferie i efterårsferien skal gå til. 

Efterårsferien er lig med frihed. Frihed til at gøre lige præcis det, der gør dig glad. Hvad er mere nærliggende end at tilbringe fridagene på camping med familie eller venner? Her kommer du helt tæt på den smukke, falmende natur, har tid til gåture i skoven - og en god anledning til at hygge med varm kakao i campingvognen eller i en af de mange hytter og ferieboliger.

I efterårsferien er der også altid et væld af aktiviteter og kulturelle tilbud til hele familien. Med et ophold på camping kan du kombinere roen i naturen med smutture til de nærliggende byers mange oplevelser – eller nyde godt af de aktiviteter, som mange campingpladser også tilbyder i efterårsferien.

campingplads efterår
græskar
blad
Bliv blæst igennem og nyd efteråret i det fri

Nyd den danske natur tæt på

Mange af DK-CAMPs mere end 200 campingpladser ligger smukt placeret i den danske natur med enten strand, skov, sø eller anden storslået natur inden for kort afstand.

Så når morgenmanden er nydt i enten forteltet eller hytten, er der rig mulighed for at tage ud og opleve de mange smukke skatte, som den danske natur gemmer på.

Danmark er fuld af oplevelser og kontraster. Lige fra de brede vidder i det nordjyske, til marsklandet i syd, over de sydfynske alper og de hyggelige nordsjællandske kyststrækninger m.m. Mulighederne er mange. Og forskelligheden er slående og imponerende.

Hvor skal turen gå til?

Gå på opdagelse i Danmarks mange egne, og find frem til lige netop det sted i landet, der skal danne rammen om din efterårsferie.

God tur.

Planlæg ferien med unikke oplevelser

Guidede sejlture langs de danske kyster, besøg på bryghuse og destillerier eller hvad med en trækketur på islandske heste?

Noget af det, der gør ferien helt speciel, er de oplevelser, der skiller sig ud og bliver til ferieminder. I samarbejde med GoTour har vi gjort det let for dig at finde, planlægge og booke en række unikke og anderledes ferieoplevelser, der hvor du skal hen.

Gå på opdagelse i de udvalgte oplevelser og planlæg en ferie, du aldrig glemme

Inspiration til oplevelser og hygge i efterårsferien

Siger man efterårsferie, så siger man også gode oplevelser og tid til at hygge sig med sammen. Vi har samlet inspiration til, hvad du og familien kan hygge jer med, når i er på efterårsferie sammen. Find både inspiration til gode og unikke oplevelser i hele Danmark og lad dig samtidig inspirere af vores mange idéer til, hvad I sammen kan lave, når i vender hjem til campingpladsen efter en dag fuld af oplevelser. 

Lad hyggen begynde

Sjov og hygge på ferien

Camping handler om at hygge sig med at lave de ting, du godt kan lide. Find inspiration til, hvad du kan hygge dig med, når du er på camping i efterårsferien.

Tag på eventyr i Danmark med børn

Bestig et bjerg. Oplev en ørken. Far vild i en urskov eller tag på skattejagt ved skumringstid. Man behøver ikke rejse om på den anden side af jorden for at opleve vilde eventyr. For Danmark har det meste. Find inspiration til, hvordan du sammen med børnene kan drage på eventyr i den danske natur.