Efterårsferie på camping

Efterårsferie burde starte med H for hygge. Tag forskud på hyggen og planlæg allerede nu, hvor din campingferie i efterårsferien skal gå til. 

Efterårsferien er lig med frihed. Frihed til at gøre lige præcis det, der gør dig glad. Og hvad er mere nærliggende end at tilbringe fridagene på camping med familie eller venner. Her kommer du helt tæt på den smukke, falmende natur, har tid til gåture i skoven - og en god anledning til at hygge med varm kakao i campingvognen eller i en af de mange hytter og ferieboliger.

I efterårsferien er der også altid et væld af aktiviteter og kulturelle tilbud til hele familien. Med et ophold på camping kan du kombinere roen i naturen med smutture til de nærliggende byers mange oplevelser – eller nyde godt af de aktiviteter, som mange campingpladser også tilbyder i efterårsferien.

campingplads efterår
græskar
blad
Bliv blæst igennem og nyd efteråret i det fri

Nyd den danske natur tæt på

Mange af DK-CAMPs mere end 220 campingpladser ligger smukt placeret i den danske natur med enten strand, skov, sø eller anden storslået natur inden for kort afstand.

Så når morgenmanden er nydt i enten forteltet eller hytten, er der rig mulighed for at tage ud og opleve de mange smukke skatte, som den danske natur gemmer på.

Danmark er fuld af oplevelser og kontraster. Lige fra de brede vidder i det nordjyske, til marsklandet i syd, over de sydfynske alper og de hyggelige nordsjællandske kyststrækninger m.m. Mulighederne er mange. Og forskelligheden er slående og imponerende.

15 OPLEVELSER I EFTERÅRSFERIEN

Efterårsferien er lige om hjørnet, men hvad skal du og børnene lave i efterårsferien?

Ravsafari, en tur med veteranjernbane, Puzzle walk i kødbyen i København eller Bunker skattejagt. Mulighederne er mange! 
Vi har i samarbejde med GoTour samlet 15 sjove og lærerige bud på oplevelser fra hele landet til en familievenlig efterårsferie 2021. 

Planlæg ferien allerede nu og lad hyggen begynde

Hvor skal turen gå til?

Gå på opdagelse i Danmarks mange egne, og find frem til lige netop det sted i landet, der skal danne rammen om din efterårsferie.

God tur.

Find campingpladser, der har åbent i efterårsferien

Se alle resultater

Det skal være enkelt at nyde livet

Det behøver ikke at være hverken omstændigt eller kompliceret at komme afsted. Rundt om på DK-CAMPs mange campingpladser kan du hurtigt og enkelt leje enten en hytte eller en campingvogn.

Så ikke noget med at du først skal have kørt campingvognen frem fra carporten, eller for den sags skyld skal ud og investere i en vogn. Vi har en masse lækre udlejningsenheder, som står klar, så du uden tøven kan komme ud og nyde efteråret, hinanden og den friske luft. 

Find de campingpladser, der har ledige hytter i efterårsferien nedenfor. 

Ledige hytter i efterårsferien 2021

Se alle resultater

Inspiration til oplevelser og hygge i efterårsferien

Siger man efterårsferie, så siger man også gode oplevelser og tid til at hygge sig med sammen. Vi har samlet inspiration til, hvad du og familien kan hygge jer med, når i er på efterårsferie sammen. Find både inspiration til gode og unikke oplevelser i hele Danmark og lad dig samtidig inspirere af vores mange idéer til, hvad I sammen kan lave, når i vender hjem til campingpladsen efter en dag fuld af oplevelser. 

Lad hyggen begynde

Sjov og hygge på ferien

Camping handler om at hygge sig med at lave de ting, du godt kan lide. Find inspiration til, hvad du kan hygge dig med, når du er på camping i efterårsferien.

Find campingpladser med Halloween aktiviteter i efterårsferien 2021