Campinghytter i Danmark

Uanset hvor i Danmark du drømmer om at holde ferie, kan du finde en campingplads med hytter til udlejning. Hytte udlejning findes i flere former og størrelser. Du kan finde mere end 170 DK-CAMP campingpladser med simple hytter og over 140 danske campingpladser med luksushytter.

Hytteferie kommer i mange forskellige afskygninger. Der er også en hytteferie lige præcis til dig. Uanset om du skal til Sønderjylland, Vestjylland, Bornholm eller et helt andet sted i Danmark, findes der campinghytter til dit behov.

Det superfede ved campinghytter er, at de også giver mulighed for at benytte campingpladsernes faciliteter: F.eks. legepladsen, hoppepuden, fodboldbanen, bålpladsen, klappedyrene eller poolen (nogle gange dog mod en merpris). 

Find campinghytten til din ferie

Find campingpladser med hytter i de forskellige landsdele

Skal du på hytteferie?

Der findes forskellige typer af campinghytter til forskellige behov: Fra simple living til luksus. Og lige som der er stor forskel på campinghytterne, er der også stor forskel på campingpladserne. Nogle er små, andre er store. Dog er én ting fælles for alle DK-CAMP campingpladser med hytteudlejning: Det er ferie, for fuld skrue!

Vil du vide mere om hvilke typer af campinghytter, som du kan vælge imellem? Så kig med her:

Danmarks mange muligheder

Danmark er fuld af smuk natur, spændende byer og masser af hygge - oplev det hele på nært hold, på en campingplads med hytter. Med +200 DK-CAMP campingpladser fordelt over hele landet er der med garanti også en oplagt destination for dig og dem, du holder af. Uanset om I er til pool, skov, aktiv ferie eller   noget helt fjerde. I kan opleve de brusende bølger ved Vesterhavet. I kan tage en kurv med lækkerier med på skovtur og gå på opdagelse under trækronerne i skovens dybe stille ro. I kan også tage cyklen og køre derudad på cykelruterne rundt omkring i Danmark. Kun jeres fantasi sætter grænser for aktiviteter på hytteferien.

Børn kigger på DK-CAMPs kort over campingpladser i Danmark

Oplevelser til din hytteferie

Danmark har mange hyggelige områder, og lige meget hvilken landsdel I tager på hytteferie i, er der noget at udforske og opleve. Hvad med en hytteferie på Bornholm, så I kan opleve klippeøen og besøge Hammershus Slotsruin? Eller hvad med en hyggelig hyttetur til Fyn, så du kan besøge Vikingemuseet Ladby i Kerteminde? Du kan også bo i en campinghytte tæt på Skagen og stå med et ben i to have på Grenen. Hvis du føler dig modig, kan du booke en campinghytte tæt på vandet og prøve at kitesurfe ved Klitmøller eller ved Amager. Alt dette og meget mere kan I opleve på en herlig hytteferie i dejlige Danmark.

Hvis du mangler mere inspiration til at opleve Danmark, så se med her.

Book din hytteferie her

Hytteferien på en dansk campingplads er kun et par klik væk.
Uanset om I skal til Sjælland, Østjylland eller måske Nordjylland, skal du ikke lede meget længere. Vi har nemlig samlet alle oplysninger om et utal af udlejningshytter for dig. Kig dig omkring på vores inspirationssider og beslut dig for hvilken landsdel, I skal besøge på jeres næste hytteferie. Tag dine nære og kære i hånden og oplev Danmark sammen.

Søg dine muligheder for en uforglemmelig hytteferie frem