Campinghytter på Bornholm

Skal hytteturen gå til Bornholm i år? Der er masser af hytteudlejning på Bornholm på DK-CAMP campingpladserne. Find den campingplads og den hytteferie, der matcher jeres ønsker, lige her. Uanset om du er til vandsjov eller cykeludlejning har vi en campingplads med hytter, som kan indfri jeres feriedrømme.

Find campinghytten til din ferie

Campingpladser på Bornholm

Hytteferie på Bornholm

Er I garvede campinggæster, eller overvejer I jeres første ferie i en campinghytte? Uanset hvad, er I meget velkomne på en af de selvstændige DK-CAMP campingpladser på Bornholm. Vi tilbyder hytteudlejning til alle, lige fra simple hytter til luksushytter med eget køkken, bad og toilet. Hytteferie på Bornholm findes i mange forskellige udgaver, og der er helt sikkert også en hyttetype, som matcher jeres feriedrømme. Læs mere om de forskellige hyttetyper på campingpladserne her:

Oplev Bornholm på en hytteferie

Over en halv million mennesker besøger hvert år Bornholm, og solskinsøen er stærkt vanedannende. Bornholm er nemlig både smuk, hyggelig og helt sin egen.

Hammershus Slotsruin er Nordeuropas største borgruin og nærmest et obligatorisk stop, når du holder ferie på Bornholm. På Bornholms Middelaldercenter kan I prøve kræfter med en række historiske aktiviteter. Og når sulten melder sig, så tag en tur til Gudhjem og prøv egnsretten ”Sol over Gudhjem” eller besøg det ældste, igangværende røgeri. I kan også besøge Østerlars Rundkirke, som er den største og ældste Rundkirke på Bornholm. Derudover er der Dueodde Strand, som lokker med klart vand, fint sand og strækker sig flere kilometer på begge sider af sydspidsen af Bornholm.

Udsigt til fyrtårenet fra Dueodde strand

Foto: Stefan Asp

Ferieinspiration til Bornholm

Ekkodalen må I heller ikke snyde jer selv for. Ekkodalen er en sprækkedal, hvor du kan finde småsøer, vandløb og uberørt natur. Og så er I selvfølgelig nødt til at råbe nogle af de klassiske spørgsmål afsted, og vente på de oplagte svar: Hvad drikker Møller? Hvad drikker præsten? Og hvem er den klogeste af alle fugle? Som man råber i skoven, får man svar, siges det, og her skuffer Ekkodalen sjældent.

Helligdomsklipperne kan vi også varmt anbefale jer at besøge, når I gæster Bornholm. Det er et smukt sted med dybe grotter og stejle, forrevne granitsøjler.

Ønsker du mere inspiration til jeres tur til Bornholm, så læs med her;

Hytteferien på Bornholm er lige for snuden af dig

Jeres hytteferie på Bornholm er kun få klik væk. Men vent nu ikke for længe med at booke, for campinghytterne på Bornholm er vældig populære. Kom et skridt nærmere på jeres drømmeferie på Bornholm og find favorithytten og -campingpladsen lige her:

Book jeres campinghytte