Campinghytter i Østjylland

Har du prøvet en hyttetur på en dansk campingplads? Uanset om I foretrækker havets brusende bølger, fuglekvidder eller bynær beliggenhed, så findes der en campingplads med hytter i nærheden, som passer til dig og dem, du holder af. Det kan være, at jeres ønske om at besøge Himmelbjerget skal opfyldes? Måske drømmen om en gåtur på Hærvejen, eller en sejltur op ad Gudenåen, skal indfries i år? I alle tilfælde har I mulighed for at kombinere oplevelserne med en hyggelig hytteferie på en eller flere af DK-CAMP campingpladserne i Østjylland.

Find campinghytten til din ferie

Campingpladser i Østjylland

Se alle resultater

Hytteferie i Østjylland

Campinghytter kommer i alle mulige former og størrelser. Du kan f.eks. booke en luksushytte eller en simpel hytte. Det kommer helt an på, hvad I ønsker jer af jeres hytteferie.
Hvis du er i tvivl om, hvilken campinghytte, der passer til jeres behov, så se mere her.

Oplevelser i Østjylland

Start eller slut dagen med et dyp i bølgen blå ved nogle af Østjyllands børnevenlige strande. Sejl en tur med hjuldamperen Hjejlen på Silkeborgsøerne. Eller gå en tur ad Hærvejen og overnat på campingpladserne langs ruten. I kan også tage til Himmelbjerget med en dejlig madpakke og nyde den fantastiske udsigt. Hytteferie kan også kombineres med en kanotur på Gudenåen. Der er flere campingpladser langs Gudenåen, som tilbyder hytteudlejning og kanoudlejning.
Der er desuden mange små øer ud for østkysten, som venter på at blive udforsket. Hvorfor ikke sejle en tur til Endelave, Hjarnø eller Alrø i din næste ferie? I kan også tage en tur til Samsø og opleve Maarup Havn eller Vesborg Fyr.

Par på den uendelig bro i Aarhus

Foto: Robin Skjoldborg

Inspiration til din hytteferie

Østjylland har mange perler, som du kan besøge og kombinere med en hytteferie på en campingplads. I kan f.eks. få en tropisk og vild oplevelse i Randers Regnskov. Blive klogere på fortiden på Moesgaard Museum ved Århus. Eller besøge Gammel Estrup og dykke ned i myterne og spøgelseshistorierne, som det grønne tårnværelse gemmer på.

Ønsker du mere inspiration til, hvad du kan opleve i Østjylland, så kig med her:

Book et hytteophold på en campingplads i Østjylland

Når du lejer en hytte på en campingplads, får du adgang til rigtig mange fælles faciliteter lige uden for døren. Mange af DK-CAMP campingpladserne ligger desuden naturskønt eller bynært, så der også er rig mulighed for at gå på oplevelse uden for bommen. Book en hytteferie på en campingplads og få den hyggeligste ferie sammen med dem, som du holder af.

Kan du ikke vente med at komme afsted på hytteferie?

Så find din drømmehytte og book her