Lej hytte eller feriebolig

Ferie i en campinghytte giver dig tid og plads til hygge og nærvær med familien. Her kan både store og små nyde udelivet og de mange aktiviteter, der venter lige uden for døren.

Drømmer du om en ferie med plads til, at børnene kan løbe omkring og finde nye legekammerater, mens du selv nyder en kop kaffe i ro og mag på terrassen? Om en ferie, hvor både den smukke, danske natur, store oplevelser og et væld af aktiviteter er inden for rækkevidde – og hvor du kan sove godt om natten?

Ferie i en campinghytte er på mange måder indbegrebet af ferie i Danmark. Her får du det hele kogt sammen i ét: Her får du fornemmelsen af sommerhusferie og campingferie på én og samme tid. Her går udeliv og hjemlig komfort hånd i hånd. Her kan du trække dig tilbage og nyde roen med familien, og samtidig nyde godt af de mange aktiviteter og faciliteter på campingpladsen. Her kan du tage på oplevelse i området og bagefter slappe af med grill- og aftenhygge på terrassen.

Kort sagt, en campinghytte er er alt, hvad hjertet kan begære for både store og små.

Find forskellige typer af campinghytter

Vælg den hytte, der passer til dine feriedrømme

Uanset, om du er på udkig efter en hytte til en miniferie eller til en længere ferie, så er der en lang række campinghytter at vælge mellem. Standarden på hytterne varierer fra den beskedne campinghytte, kun med det mest nødvendige udstyr til en luksus-campinghytte, der er lige så komfortabel som et luksus-sommerhus.

Med det store udvalg gør vi det enkelt for dig at vælge lige netop den form for hytte, der passer til dit behov og dine drømme om en hytteferie på camping. Og for at give den bedst mulige information om standarden på hytterne, er de inddelt i forskellige kategorier. Hytterne er forskellige i udformning og beliggenhed fra campingplads til campingplads.

campinghytte
Campinghytte
Hytteferie rimer på hyggeferie
Campinghytte

Find en hytte til ferien

Se alle resultater